≫ 

Lalatović besan posle poraza Nišlija: "Tončev je gospodin, nema mesta klošarima u Radničkom"

Trener Lalatović nije bio zadovoljan porazom od Radničkog iz Kragujevca

  • 4
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su 14. kolu od Radničkog iz Kragujevca sa 3:1.

Posle drugog poraza, trener Nenad Lalatović govorio je o meču:

- Čestitao bih gostima na zasluženoj pobnedi. Ušli su bolje u utakmicu od nas, mi smo znali za taj njihov šablon, da otvaraju igru sa tri igrača, da im bekovi ulaze i postavljaju se kao dva zadnja vezna, da igraju maltene 3-2-2-3. Ali, šta ima veze da nešto znate i dobro analizirate, kad su moji momci, od prvog do poslednjeg, svi ušli u utakmicu loše, kao hipnotisani. Bez duela, daleko od igrača, bez druge lopte, pravili smo velike greške u pasu, puštali smo igrače, ništa nisu uradili ono što sam tražio od njih. Ja sam im to video u očima u svlačionici pre utakmice, rekao sam im da podignu glavu, pogledi im nisu bili kao pred mečeve sa Spartakom i Čukaričkim. Nisam imao šta drugo nego da probam da rizikujem na poluvremenu, žao mi je što je Štulićev gol bio ofsajd, da smo tada smanjili na 1:2, možda bi sve ovo otišlo u drugom pravcu. Zaslužili smo da postignemo još neki pogodak, ali mogao je i Kragujevac, zaslužena pobeda, ponavljam više su želeli. Još smo ostali bez Pejovića i Savića za narednu utakmicu - počeo je Lalatović, a onda dodao:

- Suđenje neću da komentarišem, gospodin Filipović i Fudbalski savez Srbije neka procene sami. Ja ni na jednoj utakmici nisam zadovoljan suđenjem od kako sam došao, ali ne smem da komentarišem. Ako nekome smeta Ivica Tončev ili braća Tončev, a očito da smeta... Ja sam upao u ovaj haos ovde, vidim da je haos, da neke druge struje buše Radnički. Ja tu ne mogu ništa da promenim, očigledno su to neki stari repovi koji se vuku. To je opet posao za FSS, za gospodina Bjekovića, za gospodina Filipovića, za Piksija, koga jako cenim i podržavam i kao trenera i kao čoveka. Da li neko drugi želi da preuzme klub, ja imam informaciju da želi, ali čudne se stvari dešavaju od kako sam došao“.

Nastavio je Lalatović u istom duhu...

- Znam da ima neka grupa koja je dobra sa nekim tamo iz Beograda, ovo se ponavlja već mnogo puta, ali to je Srbija. Ali, da budem najblaži, možemo da imamo korektnije suđenje. Lično imam korektan odnos sa svim sudijama, znam da nisam ja u pitanju, da nisam smetnja, ali zašto bi Tončev bio smetnja? Ovde je sve pod konac, plate u minut. Hoće da dođu neki mešetari, neki klošari, koji nemaju sto dinara ni za kiselu vodu. Znate vi kojima se obraćam. Za vas je Tončev gospodin, nema mesta klošarima u Radničkom - završio je Lalatović.

Video: Lalatović s decom davao izjavu: Nadam se da mi neki treneri neće ovo zameriti! Vidić me je gledao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA