≫ 

Krstajić: "Čak 80 odsto sadašnjeg sastava Srbije je formirano pod mojom komandom"

Nekadašnji selektor Orlova ističe da je dobro poznavanje snage Srbije ima svoje i dobre i loše strane

  • 25
FSS, Aleksandar Kolarov, Mladen Krstajić Foto: Marko Jovanović

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić govorio je za tamošnje medije o kvalifikacionoj grupi u kojoj će njegova selekcija igrati protiv Srbije!

Pored njih, tu su još Mađarska, Crna Gora i Litvanija, a Krstajić je ubeđen da su Orlovi favoriti kada je u pitanju prvo mesto.

- Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i verujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu - rekao je Krstajić i dodao:

- Mi gradimo tim koji će igrati narednih 10 godina. I opet kaže, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje.

Nastavio je Krstajić da govori o podmlađivanju.

- Takav način rada sam nametnuo i u Bugarskoj, gde sam zamenio 10 starih igrača. Uneli smo svežu krv, nešto što je Piksi nastavio u Srbiji. Koliko je dobro, toliko je loše što poznajem srpske fudbalere. Znam njihovu klasu - rekao je nekadašnji selektor Orlova koji je Srbiju vodio na SP 2018. godine.

Video: Krstajić u društvu legendi: Altintop, Asamoa i Kobijašvili zajedno sa njim na žrebu za EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    11. oktobar 2022 | 10:37

    Bolje da ćutiš.80% igrača je igralo kod tebe a ti primio 5 komada od Ukrajine.To samo pokazuje koliko ti pojma nemaš.Srećom,tu je sada čovek od kojeg možete mnogo da naučite,od igre,stava,hrabrosti...

  • Nele

    11. oktobar 2022 | 11:00

    Izvini,nismo te poznali komandante.

  • DD

    11. oktobar 2022 | 10:59

    Lupas ko otvoren prozor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA