≫ 

Rodić pred gostovanje u Mađarskoj: "I 10.000 karata bi bilo malo za navijače Zvezde"

Dodaje defanzivac crveno-belih da će njemu i njegovom timu dosta značiti podrška navijača

  • 4
Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić najavio je utakmicu protiv Ferencvaroša koju srpski šampion igra u četvrtak od 21 čas u Budimpešti!

Crveno-beli u glavni grad Mađarske idu u dobrom raspoloženju, jer su prethodno dobili Fradi sa 4:1. Zatim i Spartak u šampionatu rezultatom 3:0.

- Odigrali smo izuzetno kvalitetan meč protiv mađarske ekipe prošle nedelje, bili konkretnija ekipa, znali šta želimo i još jednom dokazali da smo najjači kada je najteže. Pokazali smo zajedništvo, timski duh i upravo to nas je dovelo do značajne pobede. Ekipe u grupi nas do te utakmice nisu upoznale, naše mogućnosti i snagu, međutim sada se situacija promenila. Grupa je izuzetno izjednačena, devet bodova je još uvek u igri. Nastavljamo po planu, spremamo utakmicu po utakmicu, prva je protiv Ferencvaroša, idemo po drugu uzastopnu pobedu u Ligi Evrope – istakao je Milan Rodić.

Govorio je levi bek Zvezde i o podršci velikog broja navijača, koji se očekuju na stadionu „Grupama arena“.

- Svesni smo da vlada veliko interesovanje naših navijača za utakmicu protiv mađarske ekipe. Situacija je takva da je broj karata ograničen i mnogi neće moći da budu na stadionu, iako smo svesni da bi i deset hiljada karata bilo malo. Pre utakmice protiv Ferencvaroša koja se igrala na Marakani smo imali cilj da ostvarimo pozitivan rezultat i zaslužimo podršku publike. Priredili smo im veče za pamćenje, videlo se koliko im je bilo drago što su ponovo videli ekipu u najboljem svetlu. Mnogo će nam značiti podrška u Budimpešti, kako bismo nastavili dobar niz i borbu za evropsko proleće – zaključio je Rodić.

Video: Baklje osvetlele Marakanu tek na kraju velike pobede: I mađarski ultrasi u neverici snimali Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    11. oktobar 2022 | 14:09

    Mnogo ste poleteli...bice 2-3 nula za madjare

  • Keli

    11. oktobar 2022 | 17:09

    Sto ti silni navijaci ne dolaze na Marakanu nego je stadion prazan na prvenstvenim utakmicama a na evropskim poluprazan????

  • oz

    11. oktobar 2022 | 20:28

    Ma jeste…100 hiljada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA