"On vrišti, ja se grizem da ga ne prebijem u svlačionici": Tadić progovorio o suzama posle meča Srbije

Kapiten Orlova i Ajaksa prisetio se dve situacije kada su ga emocije savladale posle meča

  • 4
Dušan Tadić, Dragan Stojković Piksi Foto: Telegraf

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, gostovao je kod novinara i komentatora RTS-a Aleksandra Stanojevića u potkastu "Alesto", gde je pričao o mnogim detaljima iz svoje karijere, a otkrio je da je u nekoliko navrata kod njega bilo i suza posle utakmica.

Plakao je Tadić i u svlačionici i na terenu posle nekih mečeva, a posebno je istakao dva, jedan u dresu Ajaksa, i jedan u dresu reprezentacije Srbije.

- Plakao sam, i u svlačionici... Svuda se dešavalo. Sećam se i jednog igrača koji je otišao iz Ajaksa, i pobedio nas. Nešto je vrištao posle utakmice. I ja ono, grizem se, da ga ne prebijem tamo posle utakmice... Hteo sam da ga uništim tamo. Završila se utakmica, ja sutradan, iznervirao sam se, ne mogu ništa od besa. I sutradan, sastanak u svlačionici, mi sedimo, i sad tu pričamo, uvek ja krenem da pričam... Spomenem njega: "Ovaj je bre igrao kod nas, šta sad on viče, došao je na Arenu da me pobeđuje..." Krene iz mene da lije, šiklja, tresem se. Prišao mi je posle doktor: "E to je pravi lider, mora i da pusti emocije i da plače kada treba da plače" bilo je dosta situacija.

Konstatovao je Aca Stojanović da je Tadić plakao i posle Portugala, i to da se pošteno isplakao.

- Jeste, na terenu. Bio je veliki pritisak, velika odgovornost, iskrvarili smo za to. Bilo je naporno da se plasiramo posle dugo godina. Veliko olakšanje je bilo, moraš da izbaciš to sve iz sebe, ne treba ništa čuvati. Kad ti se plače, plačeš, nebitno da li ima tu nekih drugih ljudi.

Video: Tadić: Inidivualna statistika je nebitna, pogotovo taj broj nastupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    11. oktobar 2022 | 16:17

    Bravo Dule Care, e to je ljudakost, veličina,,

  • Milojko

    11. oktobar 2022 | 16:22

    Kralj

  • Milos

    12. oktobar 2022 | 12:06

    Pa i ti si se afirmisao u Groningenu pa si ih onako prostacki provocirao kad si im dao gol sa penala sto se onda ljutis na svog bivseg saigraca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA