≫ 

Trener PSŽ-a tokom meča snimljen s beleškom koja se tiče Embapea: Odmah se stvorile dve teorije

Da li se Galtje samo šalio s novinarima?

  • 0
Kristof Galtje Printscreen: Canal+

Fudbaleri PSŽ-a remizirali su sa Benfikom (1:1), a meč je protekao u senci haosa koji je procurio neposredno pred meč, gde je otkriveno da je Kilijan Embape zatražio da napusti klub i transfer već u januaru.

Tokom meča su kamere beležile svaki momenat koji je mogao da bude interesantan i da otkrije neki detalj o situaciji sa Embapeom.

Tako su posle njegovog gola u kadru bili predsednik Naser Al Kelafi i Lionel Mesi, dok je u jednom momentu tokom prenosa uhvaćena i beleška na svesci koju je u rukama držao trener PSŽ-a Kristof Galtje.

Na njoj je pisalo "Embape preferira da igra desno".

Navodno je jedan od razloga Embapeovog nezadovoljstva i to što ga Galtje forsira na poziciji isturenog napadača, a njegova želja je da igra sa partnerom u napadu, kao što je to slučaj u reprezentaciji Francuske.

Da je Galtje toga svestan, moglo se videti i tokom prenosa, a novinari u Francuskoj iz ovoga izvlače zaključak ili da ima podsetnik sa željama mladog fudbalera, ili da je želeo da se našali sa predstavnicima "sedme sile".

PSŽ posle četiri kola ima osam osvojenih bodova i nalazi se na korak od nokaut faze, za koju im je dovoljna pobeda protiv Makabija iz Haife na svom terenu već u sledećem kolu 29. oktobra.

Video: Vatrogasci spasavali fudbalere PSŽ-a, 50 minuta bili zaglavljeni u liftu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA