"Nisam video da je Zvezda dominirala, mi smo imali 60% poseda": Čerčesov "preti" pred novi meč u Ligi Evrope

On ističe da njegov tim mora da se popravi ukoliko želi da slavi

  • 14
Stanislav Čerčesov Printskrin: Telegraf TV

Posle veoma ubedljive pobede Crvene zvezde u 3. kolu protiv Ferencvaroša (4:1) na Marakani, na red je došao i revanš u Mađarskoj. Ferenc je željan osvete, njihov trener Stanislav Čerčesov želi da izleči rane iz prvog meča, u kom smatra da Zvezda i nije baš dominirala.

Ruski stručnjak je na konferenciji za medije pred utakmicu istakao da rezultat govori jedno, ali da to nije bilo baš tako u realnoj igri. Smatra Čerčesov pored toga da Zvezda nije dominantna i to da njegova ekipa ima u čemu da se popravi u ovoj utakmici.

- Ako pogledamo rezultat Crvena zvezda je bila bolja pre nedelju dana, ali je sigurno da u Beogradu nismo uradili sve ono o čemu smo razgovarali i što je bilo neophodno za dobar rezultat. Rival je dobar tim, na kraju krajeva, godinama nastupaju na visokom nivou, ali sada imamo priliku da popravimo stvari - rekao je Čerčesov, da bi se potom okrenuo i prvoj utakmici.

- Nisam video da je Zvezda dominirala. Naravno, sa stanovišta rezultata možemo reći da su dominirali, ali mi smo imali 60 odsto posed lopte, a bilo je mnogo faktora koji nisu išli u prilog ovoj dominaciji. Očekujem težak meč, ali ovoga puta ćemo imati prednost, jer će naši navijači biti iza nas na domaćem terenu. Idemo od meča do meča i razmišljamo samo o narednom. Nažalost, imamo povrede tako da nam je najvažnije da se dobro pripremimo - zaključio je Čerčesov.

Video: Trener Ferencvaroša se iznervirao posle debakla u Beogradu: Tresnuo šakama o sto, ustao i otišao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA