≫ 

"Fudbaleri Partizana imaju kvalitet da igraju u Bundesligi": Petrić oduševljen pobedom, hvali svoje igrače

Velike reči ovog stručnjaka koji je već istakao svojim fudbalerima da moraju da se pripreme za ono što sledi, a to je utakmica u nedelju

  • 2

Fudbaleri Partizana su slavili protiv Kelna i u Beogradu sa 2:0, čime su pokazali da rezultat iz Nemačke i trijumf tamo (0:1) nisu bili slučajni. Petrić je od početka na teren izveo očekivanu, najjaču postavu, koja je uspela da uguši nemačku ekipu.

Posle pobede, Petrić već karakterstično nije bilo previše euforičan. Istakao je da je zadovoljan, ali da nema mesta za neko preterano slavlje, s obzirom na to da ih nova utakmcia očekuje već u nedelju.

- U nekim momentima je bilo bolje nego prošle nedelje. Ali kao što kažete da oni igraju tako, oni su ljudi isto od krvi i mesa. Igrali smo 10 na 10, momci su odradili sve što treba. Mi imamo kvalitete i samo treba svi da veruju u svoj kvalitet, a nekad kda slabije igraju da se da podrška i da se kroz te neke slabije partije prođu bolji igrači. Oni su pokazali da imaju kvalitet, ali to će se zaboraviti ako ne ponavljamo ovo iz nedelje u nedelju. Želim svu sreću momcima - rekao je Petrić, koji je potom ponovo pohvalio svoje fudbalere.

- Oni su, kad sam došao pre 2-3 nedelje bili nervozni, ne znam zašto. Ali poenta je to da opustite igrače i da im date zadatke koje mogu da urade na igrači, da smo mi uspeli u tome, verovatno jesmo. Ali i to sam pričao, da ne treba da sakriju već da oni pokažu, svaki igrač koji igra u Partizanu ima kvalitet da igra za Bundesligi. Sutra treba da se odmore, u nedelju je utakmica, a oni ulaze u neki propisani život što je meni drago - zaključio je Petrić.

Video: Petrić potvrdio Rikardove reči: On je to rekao i tako će i biti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogo

    13. oktobar 2022 | 21:03

    Bravo moj Partizan.

  • Pfk

    13. oktobar 2022 | 23:53

    Kad su doveli Gordana smejao sam se. A sada vidim da boljeg nisu mogli. Majstore samo tako nastavi. Uprava napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA