≫ 

"Pokazali smo da možemo da igramo na evropskom nivou": Belić oduševljen pobedom protiv Kelna

On je bio jedan od najvažnijih šrafova u ovom mehanizmu Gordana Petrića

  • 0

Partizan je ove večeri uspeo da savlada Keln sa poprilično ubedljivih 2:0. Na ovaj način, crno-beli su ponovili odličan rezultat i od pre sedam dana, kada su u Nemačkoj slavili protiv istog rivala. Večerašnju utakmicu je dobro odigrao i Kristijan Belić, koji je praktično "pohvatao" sve lopte na sredini terena.

Beliću je ovo prva utakmica u Evropi posle crvneog kartona koji je zaradio u prvom kolu grupne faze protiv Slovackog. Kako je i sam istakao fudbaler, jako se uželeo ovog fudbala u Evropi, koji ima mnogo veći intenzitet nego li domaće prvenstvo.

- Mnogo sam se uželeo, nedostajao mi je ovaj ritam. U našoj ligi je malo sporije, ovde su svi sjajno odigrali i pokazali smo da možemo da igramo na evropskom nivou - ističe Belić, koji smatra da je ova čitava utakmica bila nestvarno dobra.

- Odlično je bilo sa naše strane. Zatvorili smo ih, nismo im dali da nas napadnu. Možda su imali veći posed, ali mislim da smo mi bili opasniji i stvarno smo izašli sa sjajnom energijom. Navijači su takođe večeras bili sjajni - rekao je Belić.

Vezni fudbaler crno-belih je takođe istakao i da nije postojao nikakav određen plan pred meč, već da su crno-beli izašli i odigrali onako kako umeju.

Video: Grobari zapevali tango smrti pa skandirali Petriću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA