≫ 

Čovek koji je promenio Partizan: Humska dugo skandirala Gordanu Petriću posle Kelna

"Ja sam tu samo da uprostim neke stvari ekipi", skromno veli Petrić

  • 11

Nema više nikakvih nedoumica, nije ih, za one koji vide, ni bilo prethodnih nedelja - Gordan Petrić je idealno rešenje za klupu Partizana.

Čovek je preoporodio tim!

Crno-beli su ekipa koja dobija velike evropske bitke u nizu, pobeđuje nemački tim dva puta bez primljenog gola. Igračima, razume se, veliki naklon za sve što pružaju, i to će vam i sam Petrić reći. Prvi će njima zahvaliti, pa tek onda na sebe preuzeti zasluge, ako i to uopšte može od svoje skromnosti i mirne glave koja ne dopušta da je bilo šta uznese.

Kod Gordana reč euforija ne postoji u vokabularu, nema ni potonuća kad ne ide. Razume fudbal onako kako mora da ga razume, kao jednu najobičniju igru dva tima.

Za sve što je dosad doneo Parizanu zaslužio je ovacije, i dobio ih je na kraju meča u Humskoj koja je pevala njemu u čast (snimak gore).

Ali za Petrića ovacije su prolazna stvar...

- Bile su ovacije i kada sam bio igrač ovde, pa su me posle terali iz kluba. Treba da skandiraju igračima, to sam i pokazivao sa terena. Ja sam tu samo da uprostim neke stvari ekipi. Kažem, bio sam tu i kada su ovacije i pljuvanja. To me ne opterećuje - sa ravnom linijom u glasu kaže miljenik navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA