≫ 

Legende Zvezde i Partizana ispunili opkladu, Gordan Petrić dobio svoj prvi ručak

Naravno, sve je to objasnio već trener Partizana u jednoj od svojih izjava

  • 19
FK Partizan, Gordan Petrić, Peđa Mijaotvić, Nemanja Vidić Foto: Privatna arhiva

Partizan igra preporođeno otkako je na klupu došao Gordan Petrić, što se vidi i po poslednjim utakmicama u Evropi gde su crno-beli dva puta slavili protiv Kelna sa 2:0 u Beogradu i 1:0 u Nemačkoj, dok su i u prvenstvu ušli u veliku seriju pobeda.

Petrić je osim dobre igre uspeo da "pronađe" i neki novi, raspucani Partizan, koji se u nekoliko navrata baš razgoropadio u prvenstvu. Zbog toga, Petrić je pred Keln imao jednu zanimljivu izjavu, gde je rekao da svaki put kad njegova ekipa postigne četiri ili više golova, on dobija ručak od svojih prijatelja i saradnika.

- Oni su nastavili sa tradicijom, ranije je to bilo na tri gola razlike, ali sada su videli da možemo i više. Protiv Voždovca smo postizali četiri gola, i to je već ko zna koji put ove sezone da bude četiri gola razlike. Tako da naručivaćemo koliko hoćemo, pa će biti dosta na meniju. U petak je prvi ručak - rekao je Petrić pred drugi duel sa nemačkom ekipom.

Strateg crno-belih je nekoliko puta kroz konferencije pominjao mnoge njegove nekadašnje saigrače i prijatelje, a slika sa prvog ručka je stigla i do Telegrafa, gde se mogu videti legende Crvene zvezde i Partizana.

Između ostalih, na fotografiji se nalaze Peđa Mijatović, Ivan Tomić, Zoran Mirković, Mihajlo Pjanović, Nemanja Vidić, dok im društvo pravi i poznati sportski novinar Igor Miklja, uz još nekolicinu prijatelja, a svi su se okupili kako bi treneru Partizana ispunili obećano - platili mu ručak zbog njegovog raspucanog Partizana.

Inače, Partizan je pod dirigentskom palicom Gordana Petrića već pet puta postizao četiri ili više golova - protiv Hamruna, Kolubare, Mladosti Lučana, Vojvodine i Voždovca.

Video: Petrić šeretski nastrojen: Drugari me časte ručak svaki put kad Partizan postigne 4 gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    15. oktobar 2022 | 16:28

    Ovi ljudi su potrebni našem fudbalu a ne Terza Vazura i ostali

  • Pfk

    15. oktobar 2022 | 16:36

    Pravo sa ručka sve u Fss. I biće nade za naš fudbal

  • Tadija

    15. oktobar 2022 | 16:25

    Sta ima Vidic i Pjanovic da cascavaju sto se Partizan raspucao????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA