≫ 

Radničkom pobeda uvertira pred Zvezdu i Partizan, Javor sve po starom i sa novim trenerom

Radnički odneo sve iz Ivanjice

  • 0

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su Javor kao gosti u 15. kolu Superlige rezultatom 2:0, iskupili se za prethodni kiks sa Kragujevčanima, dok su Ivanjičani, sa novim trenerom, nastavili po starom.

Nije domaćima pomogao ni Mladen Dodić koji tek što je stigao u klub, tačnije vratio se, gosti su odneli sve pa će Javor morati i dalje da čeka na trijumf koji je poslednji put upisao još 8. avgusta.

Strelac za Lalatovićev tim bio je Stefan Cvetković u 25. i 62. minutu.

Radničkom je ovo bila četrvta pobeda ove sezone, uz četiri remija ima i sedam poraza i polako se penje na tabeli na kojoj je trenutno deseti, blizu gornjeg dela u plasmanu.

Javoru predstoje muke, ništa drugo se ne može ni konstatovati za ekipu koja već deset kola ne zna za pobedu, pa je jasno koliko komplikovan zadatak čeka Mladena Dodića da stabilizuje sastav.

Nišlijama je ovaj trijumf došao kao dobra uvertira pred dva najveća iskušenja u sezoni, protiv Zvezde i Partizana, koji su naredni rivali Lalatovićevog tima.

Ni Javor nema baš sreće sa rasporedom u narednim kolima, prvi naredni rival je Partizan, potom TSC i Novi Pazar.

Standings provided by Sofascore

Video: Evrogol Đakovca na duelu sa Voždovcem: TSC odneo tri boda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA