Ko kaže da je ženski fudbal dosadan? Šaketanje i šamari na sve strane, zajapurene face htele ferku na terenu

Na sve to, jedna od najlepših fudbalerki sveta je promašila penal

  • 0
Vest Hem, Aston Vila, žene, ženski fudbal Foto: Profimedia

Odavno vlada stereotip da ženski fudbal nikad neće biti kao muški, kako zbog kvaliteta, što je donekle razumno, ali tako i zbog nekih stvari koje se viđaju samo na terenima kada igraju muškarci. Ipak, fudbalerke Aston Vile i Vest Hema su pokazale da i one znaju da se pobiju, i to doslovno.

Sve je bilo mirno, sve do nadoknade vremena, kada je došlo do koškanja i guranja fudbalerki. Igračica Aston Vile, Sara Mejling je krenula u napad, kada ju je zaustavila Hava Sisoko, iz protivničkog tabora. Mejling nije bila zadovoljna, pa je ušla u raspravu, ali je potom dobila šamar.

Prvi šamar, drugi, a onda i treći, koji je začudio sve na stadionu. Hava Sisoko se nije zaustaljala, već je samo "tupo" gledala u Mejlingovu, koju su saigračice odvele na drugu stranu.

Sisoko je dobila crveni karton, dok je Mejling i dalje želela da se obračuna sa njom, iako je već bila dobrano zajapurena u licu. na kraju, ipak, Sisoko mora biti zadovoljnija jer je njena ekipa slavila sa 2:1, dok je tragičarka i Ališa Leman, jedna od najboljih fudbalerki sveta, koja je promašila penal za Aston Vilu.

Video: Najboljoj fudbalerki Srbije je idol bio Ronaldinjo: Moramo da popularizujemo ženski fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA