Nastavak tragikomedije srpskog fudbala: Novi Pazar pronašao trenera, legenda Partizana sela na užarenu klupu

Samo nekoliko sati posle smene jednog, stigao je novi trener

  • 6
Damir Čakar i Đorđe Pantić Foto: Marko Jovanović

Veoma turbulentan dan je viđen u Novom Pazaru. Čovek koji je bio najzaslužniji za njihov vrtoglavi uspeh je dao otkaz, napustio je klupu, a iz kluba su posle samo nekoliko sati poručili da imaju novog šefa struke, pošto će klub voditi Damir Čakar.

Legendarni napadač Partizana i još nekoliko klubova u Srbiji i Crnoj Gori je posle završene igračke karijere 2008. godine radio kao skaut u Partizanu i Rudaru iz Pljevalja, gde je i počeo svoju karijeru.

Tokom jednog perioda je bio i trener Rudara, ali nije bilo preterano uspeha, pa se više nije upuštao u trenerske vode. Kao igrač, Čakar je bio dosta uspešniji, nastupao je za Budućnost, Rudar, Borac iz Čačka, Partizan, Šateru, Sartid, Sutjesku, Rudar, pa na kraju Mogren.

Ostao je upamćen kod navijača Partizana i po tome što je izveo penal 1995. godine u Večitom derbiju, posle kog Partizan više od 22 godine nije dobio penal protiv Crvene zvezde. Takođe, Čakar je bio strelac i u 106. derbiju, kada je postigao jedan od tri gola u veoma ubedljivoj pobedi crno-belih.

Čakaru je u ovoj situaciji pripalo "vrelo kestenje" Novog Pazara, koje mu je dodeljeno zbog odlaska Vladimira Gaćinovića tokom dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jackirska

    15. oktobar 2022 | 21:46

    Nema vama pomoći Pazarci.

  • Miki

    15. oktobar 2022 | 22:16

    Smesno....Pazar nikad nije bio u vrhu tabele i sad kad jeste coveka koji je vodio dobro ekipu neko smenjuje i dovodi nekog nebitnog i ko zna dal zna nesto...

  • Cetvrti covek

    16. oktobar 2022 | 09:16

    Coveka niko nije smenio nego je sam iz svojih privatnih razloga raskinuo ugovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA