≫ 

Ni Ronaldo više ne pravi razliku: Portugalac zamenjen u još jednoj bledoj predstavi Mančestera

Junajted sada tone u prosek

  • 0
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester junajteda razočarali su još jednom ove sezone, imali su Njukasl za rivala,a epilog je bio, kada je ovakav Junajted u pitanju - očekivan.

Bez golova završen je meč na "Old Trafordu", i bez lepog i atraktivnog fudbala koji je nekad krasio domaći klub. To su neka davna vremena koja se prizivaju među navijačima "Đavola" međutim moraće još da se načekaju da ponovo vide neke nove Bekame, Kantone,  Skolse, nekog novog Roja Kina, Ronalda u "prajmu".

Upravo je Portugalac bio centralna figura meča, ali ne zbog poteza, driblinga, gola, daleko od toga, već zbog izmene zbog koje je vrlo neraposložen napustio teren...

Ten Hag je uvrstio Ronalda u prvih 11, igrao je Portugalac do 72. minuta bez naročitog doprinosa, pa ga je Rašford zamenio dvadesetak minuta pre kraja. Nije Ronaldo više igrač koji u kontinuitetu može da donosi prevagu, videlo se to i danas protiv organizovanog Njukasla koji se takođe nije proslavio u prilično monotonoj partiji oba sastava.

Junajtedu je bod doneo tek spoznaju da je odbio današnjeg rivala da ga pretekne na tabeli, održao se Ten Hagov tim na petom mestu, ali rivali iznad polako odmiču i deluje da će se taj trend samo nastaviti sa protokom sezone.

U isto vreme, Čelsi je nastavio tamo gdeje stao u minuloj rundi. Četvrtu uzastopnu pobedu upisali su "Plavci", ovog puta u Birmingemu protiv Aston Vile 2:0 golovima Maunta koji je rešio utakmicu.

Čelsi ostaje na četvrtoj poziciji, deluje da može da uhvati priključak sa Totenhemom, ali će mu za nešto više biti potrebno mnogo ovakvih partija u kontinuitetu.

Video: Rođendansko iznenađenje za Kristijana Ronalda: Georgina mu kupila novu igračku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA