"Meni nije vruća glava, uvek sam hladan": Petrić se nije potresao ni posle velikog derbija sa Čukaričkim

Ostao je pribran strateg crno-belih po ko zna koji put

  • 4

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Čukaričkog sa 3:2 u derbiju 15. kola Superlige Srbije. Veoma napeta, zanimljiva utakmice je viđena u Humskoj, ali čak ni ona nije naterala Gordana Petrića da promeni izraz lica.

Petrić je posle meča izjavio da je "hladan", te da ga jedino brine taj umor koji može da zadesi klub.

- Možda u nekoj priči, ali ono što sam pričao i pre otprilike 10 dana da li će moji igrači imati goria da izdrže do 13. Ja sam se plašio ove utakmice, ne jer je Čuka dobro, nego da li će nas stići umor. To se videlo kod reakcija nekih igrača. Žao mi je što nismo ponovili igru kao pre neki dan, ali Čukarički je zaslužio i bod po šansama. Na nama je da oporavimo igrače do sledeće utakmice, to je ono što sam rekao i na konferenciji, ono što je odlagano sada dolazi na naplatu - rekao je Petrić, koji je potom istakao da je umor jedini problem i neprijatelj njegove ekipe.

- Nije meni vruća glava, uvek sam hladan. Nemam šta da zamerim, bili su u nekim trenucima spori sa loptom, u nekim trenucima reakcija kod nekih prilika nije ista kao kad imate sigurnost, kad ste odmorni. To sve ide fizičkom spremom, nemam šta da zamerim, dobro je da su ostali pribrani da završimo ovu utakmicu na pravi način.

Video: Petrić odgovorio Batici Mirkoviću: Mnogo će vode proteći Dunavom dok ja budem blizu Ivici Osimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    16. oktobar 2022 | 21:17

    Petrić je sušta suprotnost skakavcu Stanojeviću koji je od prvog sudijskog zvižduka vršio strahovit pritisak na sudije a to je prenosio i na igrače,Petrić je sušta suprotnost,smiren,hladnokrvan,gospodin na klupi,i igrači igraju opuštenije a time i kvalitetnije

  • General

    16. oktobar 2022 | 21:17

    Belić pobednik. Nisam mislio da ću ovo ikada napisati, ali hvala Stolici

  • Vladebbrs

    16. oktobar 2022 | 22:04

    Do derbija ce biti takav,posle derbija vratice te Stolicu :-)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA