Tenzije u Humskoj: Trener Čuke uhvatio Uroševića "u kragnu", odmah se umešao i stručni štab Partizana

Sve je odigrano nakon poslednjeg zvižduka

  • 15

Fudbaleri Partizana su došli do veoma teške, ali istovremeno i veoma bitne pobede u malom gradskom derbiju protiv Čukaričkog (3:2). Mogao je rezultat ovde biti i drugačiji, ali su crno-beli sa jednom forom uspeli da dođu do pobede.

Ta fora je viđena u 83. minutu utakmice, dosuđen je faul za Partizan, koji je Natho izveo brzo, odmah je dao loptu Uroševiću, ovaj je izašao sam pred golmana Nemanju Belića i nije mu bilo teško da ga savlada.

Ovo je izrevoltirao fudbalere Čukaričkog, koji su posle utakmcie došli do sudija, ali i fudbalera Partizana da još malo popričaju. Tokom te priče, gde su govorili Marko Docić i Slobodan Urošević, došao je trener Čukaričkog Dušan Kerkez koji je u kragnu uhvatio Slobodana Uroševića, kako bi ga sklonio od svog fudbalera.

Odmah su reagovali iz Partizana, pomoćnik Gordana Petrića, Strahinja Pandruović je došao da ukaže Kerkezu da tako ne može da se ponaša prema fudbalerima Partizana, došlo je do varnica.

Međutim, sve je kasnije rešeno u tunelu, gde su se fudbaleri i stručni štab obe ekipe izgrlio i pozdravio, ostavivši utakmicu za njima.

Video: Petrić posle teško izborene pobede: Plašio sam se da nas ne stigne umor, Čukarički je zaslužio bod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA