≫ 

Vazura o ratu Zvezde i FSS: "Komšije su počele sa spinovima, nekorektno se ponašaju"

Saopštenje koje su izdali nije na mestu, bojkotuju izbornu Skupštinu, a tako zapravo vrše pritisak na sudije, ističući da im neko nešto otima i praveći žrtvu od sebe

  • 14
Tomislav Karadžić, Zvezdan Terzić, Miloš Vazura Foto: Milena Đorđević

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva generalni direktor Partizana Miloš Vazura se dokatao i "zategnutih odnosa" Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde, koja je najavila bojkot izborne Skupštine, napominjući da je saopštenje koje je tim povodom izdao večiti rival krajnje nekorektno.

Vazura procenjuje da je Zvezda, u želji da "zamuti vodu" već sada počela sa medijskim spinovima predstavljajući sebe kao žtrvu, pritiscima na sudije i da u sve to sada uvlače i FSS kako bi došli do krajnjeg cilja...

- Saopštenje Crvene zvezde je veoma nekorektno, to je uvod u nešto što njima ide na ruku i ne tiče se samo pitanja ko će da vodi Fudbalski savez Srbije, nego su počeli sa njihovim dobro poznatim spinovima. Imamo normalan odnos sa Zvezdom, službeni da tako kažem, ali to njihovo saopštenje vodi u smeru koji nije sportski. Ponovo ističu da će njima neko da im otima titulu, prave se scene unapred, a imamo, recimo, jučerašnju utakmicu i sporan jedanaesterac, mada nije moje da komentarišem sve to, niti smem da komentarišem, no sve je to deo marketinga i pritiska na sudije. Mi se time ne bavimo... - rekao je Vazura i dodao:

- Pominju i licitiraju ko će biti predsednik Saveza, Partizan ne želi da se meša u to, niti odlučuje, glasaćemo, naravno, jer imamo predstavnika u krovnoj organizaciji. Međutim, nije mi jasno zašto bi neko bojkotovao Skupštinu, neće da učestvuje. Morate da učestvujete i da predložite nekoga, ako imate svog kandidata, a ne ovako. To nije u redu.

Podsetimo, Zvezda je nedvano preko agencije Tanjug poručila da neće učestvovati na izborima na kojima će jedini kandidat za predsednika biti Nenad Bjeković.

- U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona. Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilovic vodi KSS, Bjekovic FSS, Tomislav Karadžić bio je pre njega.... Što je puno puno je - preneo je Tanjug poruku sa Marakane.

Video: Sukob Vazure i Mijailovića pred Skupštinu JSD Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    17. oktobar 2022 | 11:37

    SPORAN JEDANAESTERAC ? HA HA HA HA HA HA vaz(elin)ura,vaz(elin)ura...

  • Vlado

    17. oktobar 2022 | 11:36

    SRAMOTA od čovjeka da komentira suđenje i pritiske,jer ovo šta oni rade je cirkus. Tu nema spasa s Bjekovićem idemo u staračku katastrofu.Imaju pokriće reprenznetaciju,a posle kuku lele.

  • Xexe

    17. oktobar 2022 | 11:40

    Aa oni ne komentarisu sudjenje, sudije i ne vrse pritisak? Pa dve godine su svaki derbi vrsili pritisak i kukali kako im se ne svira penal nzm ti koliko godinaMa daaaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA