≫ 

Mesi otkrio koje dve reprezentacije su najveći favoriti da osvoje Mundijal

Zanimljivo, Mesi nije želeo da svrsta Argentinu na spisak favorita

  • 16
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi izjavio je da su Brazil i Francuska najveći kandidati za osvajanje titule na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Mesi nije želeo da Argentinu svrsta u krug favorita na predstojećem Mundijalu, koji će biti održan od 20. novembra do 18. decembra ove godine.

- Kada pričamo o favoritima, imamo velike timove kao što su Brazil, Nemačka, Francuska, Engleska, Španija, siguran sam da sam zaboravio nekog. Ako moram da izaberem jednu ili dve reprezentacije, onda bih rekao da su Brazil i Francuska dva najveća kandidata za osvajanje titule - rekao je Mesi za Direkt TV.

Argentina će na SP igrati u grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom. Titulu na SP će braniti Francuska, koja će biti u grupi D sa selekcijama Australije, Danske i Tunisa, dok su Brazilci sa Srbijom, Kamerunom i Švajcarskom.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    17. oktobar 2022 | 14:21

    Можда... Али у групи, Бразил ће бити други - ИЗА Србије...

  • struchnyakowsky

    17. oktobar 2022 | 15:59

    svi znamo kako je katar dobio organizaciju mundijala. tako sto ih je misel platini ucenio da ako hoce da budu organizatori mundijala moraju da kupe psg, receno ucinjeno.katar je vlasnik psg-a i domain mundijala. zato mislim i smatram da niko nebi trebao da bude izbenadjen ako mesi sa argentinom osvoji mundijal.

  • TEORIJA ZAVERE

    17. oktobar 2022 | 15:56

    100% namesteno ako argentina pobedi.katar je domacin mundijala, katar je vlasnik psg-a gde igra mesi.mozda je to bio uslov da on predje iz barselone u psg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA