Emotivni susret Stankovića i Murinja pred meč: Portugalac poljubio Dekija, sve je spremno za njihov prvi duel

Veoma tople i lepe scene stižu iz Italije

  • 9
Dejan Stanković, Žoze Murinjo

Printskrin: Twitter / SerieA_EN

Samo što je stigao na klupu Sampdorije, Dejan Stanković će imati i prvi duel protiv svog, moglo bi se reći, uzora - Žozea Murinja. Portugalac ga je trenirao u Interu kada su osvojili "tripletu", dok ga je i Srbin nereteko citirao dok je predvodio Crvenu zvezdu. Stoga, duel Sampdorije i Rome će biti i više nego zanimljiv.

Stanković je i dalje "nov" u trenerskom poslu, proveo je prethodne dve i po godine u Zvezdi, uspeo je da osvoji dve Duple krune sa crveno-belom ekipom i tako postao i jedan od najboljih trenera kluba u njihovoj novijoj istoriji.

Ipak, posle neuspeha protiv Makabija iz Haife, odlučio je da se povuče, dao je otkaz i posle dosta čekanja je postao novi trener Sampdorije s kojom za cilj ima da opstane u Seriji A.

Debitovao je, odigrao je 1:1 protiv Bolonje i tako najavio da ima kvalitet za ovu ekipu, dok će mu sada uslediti i novi izazov, ovoga možda i najteži u njegovoj trenerskoj kraijeri, pošto će igrati protiv čoveka koji ga je trenirao kada su osvojili "tripletu" sa Interom - Žozeom Murinjom.

Emotivno je bilo na centru igralište Luiđiti Feraris, gde je Murinjo čak i poljubio Stankovića, koji mu je očigledno ostao u dobrom sećanju nakon njihove epizode u Interu, koja je ostala i u sećanju mnogih navijača ovog milanskog kluba.

Kako i ne bi, pošto su na neverovatan način osvojili Ligu šampiona.

Video: Stanković: Murinjo mi je rekao finale je za dobiti, a ne za igrati, a ovo je za nas finale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    17. oktobar 2022 | 19:02

    Navijač sam " Partizana" ali i veliki poštovalac " Crvene zvezde", jer kvalitetan sport je više od navijanja, nacionalni posebno. Pamtim odlično '91. i Bari ali i april '92. kad je Sale Đorđević ispisao istoriju. Imam 50 godina i po struci sam prosvetni radnik. Ovaj snimak je srž svega u životu. Iskustvo koje prenesete mlađima za dalji razvoj i zadovoljstvo kad učenik postane kolega.

  • taifun

    17. oktobar 2022 | 18:48

    Viri mister iz murinjovog dvanaestopalačnog creva🤣🤣🤣👉👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA