≫ 

Tužan odlazak Gonzala Iguaina u penziju

Legendarni Pipita ispao na startu plej-ofa MLS i više neće igrati fudbal

  • 0
Gonzalo Iguain Printskrin: Twitter/MLS

Gonzalo Iguain, jedna od najuspešnijih argentinskih napadača u novijoj istoriji, zvanično je "okačio kopačke o klin" u ponedeljak veče i otišao u penziju!

Doduše, ne na baš lep način s obzirom na to da je njegov Inter iz Majamija poražen na startu plej-ofa MLS od Njujork Sitija rezultatom 3:0.

Iguain je u svojoj poslednjoj sezoni vodio Inter do plej-ofa sa 16 golova na 29 utakmica, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka slomile su ga emocije i ostao je da čuči na travi prekriven suzama.

Tokom karijere je igrao za velike evropske klubove kao što su Real, Napoli, Juventus, Čelsi i Milan. Na kraju, fudbal napušta sa 34 godine, 785 utakmica, 367 golova, 127 asistencija i 14 osvojenih trofeja.

Tri puta je bio prvak Španije sa Realom i tri puta prvak Italije sa Juventusom, dok je sa reprezentacijom Argentine tri puta bio vicešampion. Dva puta u Kopa Amerika, jednom na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA