Otkriveno ko je devojka koja je sedela pored Embapea, ćerka je legendarnog NBA asa

Nema sumnje da je privukla veliku pažnju

  • 0
Kilijan Embape, Triniti Rodman Printskrin: Twitter

Tokom ceremonije dodele Zlatne lopte koja je održana u ponedeljak veče u Parizu, veliku pažnju javnosti privukla je devojka u plavoj haljini koju su kamere "uhvatile" kako sedi pored Kilijana Embapea!

Mnogi su se zapitali ko je ona, pošto je relativno slabo poznata u Evropi, a vrlo brzo je stigao odgovor da je u pitanju Triniti Rodman - ćerka legendarnog NBA asa Denisa Rodmana!

Ne, nije Triniti stigla na ceremoniju kao specijalna gošća. Triniti je, naime, novinovana kao 20. fudbalerka sveta i proglašena je za rukija godine s obzirom na to da je predvodila svoj Vašington Spirit do titule.

- Ne mogu da verujem da sam nominovana. Činjenica da ću biti u blizini neverovatnih igrača, nema veze što sam nominovana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san. Puno se toga desilo do sada i možete samo da sanjate, ali mislim da ću samo nastaviti da guram napred i da ću dati sve od sebe - rekla je Triniti.

Inače, Triniti je nedvano potpisala novi ugovor sa klubom koji je trenutno najjači u istoriji ženskog američkog fudbala. Ona je još ranije izjavila d,a iako je ćerka legendarnog košarkaša Bulsa, želi da nakon svoje fudbalske karijere bude upamćena kao Triniti, a ne samo kao ćerka Denisa.

Osim što je Amerikance oduševila svojim fudbalskim umećem, ona je i očarala američku javnost svojom lepotom, a u galeriji ispod možete videti kako izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA