≫ 

Oglasile se Delije: "Neko nam gura novog Toleta, Bjeković krao titule i donosio ih Partizanu"

- U celom svetu savez bira selektora, a mi smo verovatno jedina zemlja u kojoj selektor bira rukovodstvo saveza

Nenad Bjeković Foto: Marko Jovanović

Uskoro bi trebalo da se dogode izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a 75-godišnji Nenad Bjeković jedini je trenutno kandidat za tu poziciju. Negodovanje zbog toga je usledilo reagovanje navijača Crvene zvezde koji su izdali saopštenje.

Sa severne tribine Marakane tvrde da "Neko gura novog "Toleta"".

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Da podsetimo, Bjeković je bio dugogodišnji funkcioner Partizana, čovek koji je uz Žarka Zečevića, pokojnog Mirka Marjanovića i ostale političke i fudbalske strukture otimao, krao titule i donosio ih Partizanu. Dobro znamo šta se dešavalo u to vreme i dobro znamo kakve bi mu namere bile i sada ako bi došao na ovu funkciju.

Predsednik saveza u košarci je Danilović, ako predsednik saveza u fudbalu postane Bjeković, da li je sledeći korak da i predsednik nekog od naših klubova postane Grobar? Da li se to opet vraća vreme totalne kontrole sportskih saveza od strane osvedočenih Grobara i ljudi koji su mahinacijama donosili titule Partizanu?! Još jedna stvar je zanimljiva u ovom našem fudbalu...

U celom svetu savez bira selektora, a mi smo verovatno jedina zemlja u kojoj selektor bira rukovodstvo saveza. Svima je dobro poznata scena nakon velike pobede nad Portugalom gde trener reprezentacije uvodi Bjekovića u svlačionicu i govori - Evo, i predsednik je tu!

Je l' se tako bira predsednik Fudbalskog saveza? U trenucima ogromne sreće na očigled svih kamera neko se setio da promoviše novog predsednika fudbalskog saveza! Ne želimo da kvarimo atmosferu pred svetsko prvenstvo, našoj reprezentaciji želimo puno uspeha, ali mi na ovo ne možemo da ćutimo. Nenad Bejković ne može da bude predsednik fudbalskog saveza, prvo sa zvezdaške strane jer je učinio mnoga zlodela, a drugo je da ne želimo čoveka koji ima takvu prošlost da vodi naš fudbal! Ukoliko on postane predsednik, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio imaće u nama neprijatelja, pa taman uzeli ili izgubili 5 titula za redom!

Mi ne zaboravljamo! - piše u saopštenju navijača Zvezde.

Video: Piksi na žestokom udaru Delija: Ti nikad nisi bio naš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    18. oktobar 2022 | 13:29

    Sigurno Piksi Stojkovic, legenda Crvene Zvezde gura nenada bjekovica da krade titule za Partizan. Sta sve nece izaci iz usta ovih mongoloida, u stvari kad bolje razmislim ovo im je sigurno Terzic napisao. Predlozite Kokezu opet da bude predsednik, Tole bar nije bio hapsen za razliku od Kokeze. U vremenu kad reprezentaciji ide nikad bolje, oni pred svetsko prvenstvo dizu tenziju, optuzuju selektora da gura tamo nekog za predsednika

  • Vratiće se rode

    18. oktobar 2022 | 14:03

    Ma kakav bre Bjeković. Pa on po preporuci UEFA i FIFA i ne može da se kandiduje...čovek ima 75 godina...o lopovlucima u korist partizana i da ne govorim

  • GNS

    18. oktobar 2022 | 12:52

    Miljanic vladao 35 godina, pa Piksi, pa Terzic.Karadzic bio 4-5 godina.Grobar je bio i Kokeza po zvezdasima hahahaha..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA