As Čelsija u ljubavnom trouglu: Njegova žena pretila glumici za odrasle zbog afere

Pritom, Plavci mu i dalje ne nude novi ugovor

  • 2
Žoržinjo žena Printskrrin: Instagram/cat_cavelli_

Italijanski reprezentativac Žoržinjo ušao je u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem s kojim još nije dogovorio eventualan produžetak saradnje!

Naime, engleski mediji pišu da je Žoržinjo tražio povećanje plate, dok u klubu nisu još odlučili da li je to pametna ideja. Žoržinjo navodno ima 120.000 funti nedlejnu plati i Plavci bi nešto slično mogli da ispoštuju, s tim što Italijan traži 150.000.

Ukoliko u skorije vreme ne dođe do saradnje, Žoržinjo će u januaru moći da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom. A sve ozbiljnije se pominje Barselona...

S druge strane, vezista Čelsija je prethodnih dana bio u centru pažnje medija zbog njegove žene Ketrin Narding. Po struci pevačica, ona se naljutilana Paolu Saulino, nekadašnjom glumicom za odrasle, s kojom je Žoržinjo navodno imao aferu.

- Ku**o, bolje ti je da se pripaziš i ne diraš mog muža, jer ću te naučiti lekciji - otkrila je Paola privatnu poruku koju je dobila od Žoržinjove žene, a zatim dodala:

- Piše mi neke poruke i uhodi me. Bila sam sa Žoržinjom i ova žena je odlučila da mi preti sada. Ako je ona mene nazvala ku**om, onda i ja za nju mogu da kažem da je "rogonja." Ja k**va nisam, ona rogonja jeste.

U nastavku možete pogledati i neke atraktivne fotografije Paole Saulino:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA