≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Vojvodina u Superligi Srbije

Kako ste i do sada imali priliku, tekstualni prenos meča ćete moći da pratite na Telegraf sportu

  • 3
Fk Crvena zvezda, FK Ferencvaroš, Green Monsters, navijači Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde pred sobom imaju jedan od najtežih zadataka u dosadašanjem toku šampionata, pošto ih očekuje derbi protiv ekipe Vojvodine u Novom Sadu s početkom od 18 časova i 55 minuta. Direktan TV prenos ovog duela je omogućen putem Arena sport Premium 1 kanala.

Ovde se radi o derbiju dve ekipe koje se ne nalaze u baš najboljim formama. Vojvodina je baš dosta zaređala sa slabim partijama, tri meča u prvenstvu ne znaju za pobedu, a redom su vezali poraze od Partizana i TSC-a iz Bačke Topole, dok su sa Novim Pazarom remizirali na gostujućem terenu sa 1:1.

Zvezda nema te probleme u ligi, ređaju crveno-beli pobede gde god se pojave, ali ne mogu isto da kažu za meč u Evropi protiv Ferencvaroša gde su u Budimpešti poraženi sa 2:1, te su tako zagorčali sebi život pred nastavak evro-avanture.

Uistinu, nisu briljirali izabranici Miloša Milojevića ni u Kragujevcu, gde su na jedvite jade savladali Radnički iz Kragujevca sa 1:0, i to tek nakon penala dosuđenim nad Aleksandrom Pešićem. Ima dosta briga Miloš Milojević, a pogotovo sa napadačima koji nisu postigli na više od 500 minuta.

Video: Milojevićeva opravdanja za jedva iščupanu pobedu: Ni teren nije nešto, nismo dali gol na vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA