U Kupu Austrije kao u vicu: Golove za Salcburg postigli Srbin, Hrvat, Bosanac i Slovenac, Admira je uništena

  • 1
Strahinja Pavlović Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovih dana su u Evropi aktuelna Kup takmičenja, pa je tako i Austrija krenula sa svojim. Zanimljiv za gledanje je bio meč najmoćnijeg tima tamošnjeg prvenstva, Red Bul Salcburga koji je demolirao Admiru Vaker sa 6:1, uz čak četiri gola fudbalera sa Balkana.

Bio je favorit Salcburg, ali niko nije očekivao ovako ubedljivu predstavu.

Sve je krenulo još u 2. minutu susreta, kada je Vober postigao gol za 1:0. Nije to bio jedini u poluvremenu, pošto je do pauze postignuto još čak tri pogotka. Prvo je Strhainja Pavlović iskoristio asistenciju Kjergarda i postigao gol u 25. minutu, sedam minuta kasnije je slovenački reprezentativac, Benjamin Šeško, postigao gol za 3:0, da bi poslednji u strelce se upisao i Adamu u 41. minutu.

Drugo poluvreme je nagovestio otpor Admire, gol je dao Cviršic, ali to je sve što je ova ekipa pružila. Igrao se 65. minut meča, gol je postigao Amar Dedić, fudbaler iz BiH, da bi konačnih 6:1 postavio Roko Šimić, hrvarski fudbaler, sa penala u 74. minutu.

Video: Pavlović: Važno je da Srbija pobedi Švedsku i Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA