Najveće kvote na svetu u Mozzartu, pomoć za let iz snova za Katar

Promo koeficijenti danas su na Arsenal i Lester

  • 0
FK Kristal Palas - FK Arsenal Foto: Tanjug/AP

Svakog dana najbolji kladilac dobija putovanje na Mundijal i ulaznicu za meč Brazil – Srbija narednog meseca.

Ostalo je još mesta u Mozzartovom avionu za Katar. U toku je nagradna igra, svakog dana najboljeg kladioca čeka putovanje i ulaznicu za meč Brazil – Srbija na Mundijalu.

Pomoć za kladioce da dođu do najvećeg koeficijenta su promo kvote Mozzarta. Ovog četvrtka, bukmejkeri Mozzarta su odabrali za vas dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Arsenal protiv PSV Ajndhovena u Ligi Evrope i Lester protiv Lidsa u Premijer ligi.

ARSENAL – PSV AJNDHOVEN (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,63

Ovaj duel Lige Evrope je bio odložen prošlog meseca zbog smrti kraljice Elizabete druge. Arsenal ima sva tri trijumfa, dok je holandski vicešampion sakupio sedam. Ukoliko bi Tobdžje slavile napravile bi veliki korak ka plasmanu u osminu finale (samo pobednik grupe ide direktno među 16 najboljih). Tim iz Londona igra fantastično ove sezone. Lider je Premijer lige ispred šampiona Mančester Sitija. Filipsovci su na tri meča dali čak 11 golova, dok je Arsenal primio samo jedan za 270 minuta. Trener domaćeg tima Mikel Arteta za Ligu Evrope daje šansu nekim igrčaima koji manje igraju u prvenstvu. Zbog povreda su van stroja Elneni i Smit Rou. Arsenal je vezao sedam pobeda u svom takmičenjima, dok je PSV u seriji od četiri trijumfa. Na prethodne dve utakmice je postigao čak 11 golova. Za vikend je razbijen Utreht na Filips areni sa 6:1.

LESTER – LIDS (ČETVRTAK, 21.15), KEC 2,50

Lester je najveće razočaranje sezone. Ne tako davno četa Brendena Rodžersa je bila kandidat za Ligu šampiona, ali je sada u borbi za opstanak. Samo jedna pobeda u 10 kola zakucale su Lisice na poslednje mesto. Rodžers je nedeljama na meti kritika, drma mu se klupa, ali za sada ima podršku tajlandskih vlasnika. Na King Pauer stadion večeras stiže Lids, još jedan tim koji bi trebalo da se bori za opstanak. Za Lester neće igrati Džoni Evans koji ima povredu potkolenice, dok je Turčin Čaglar Sojundžu pod znakom pitanja. Lisice su lišene usluga ključnog igrača na sredini terena, Džejmsa Medisona, koji je suspendovan zbog kartona. Za Lids se očekuje da će danas prvi put u sezoni zaigra i nekadašnji fudbaler Barselone Žunior Firpo. U startnu postavu se vraća napadač Patrik Bamford, dok američki stručnjak Džesi Marš ne može i dalje da računa na Stjuarta Dalasa, Adama Foršoa, Fura Hjeldea i Arčija Greja. Tim iz Jorkšira je osvojio samo bod na četiri meča van svog Eland Rouda. Prošle sezone, Lester je na svom stadionu dobio Lids sa 1:0, dok u gostima nije bilo pogodaka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA