≫ 

Kulja bes samo kada se gleda ovo: Imamo najvećeg pokvarenjaka u fudbalu za ovu godinu

Čovek je kapiten ekipe

  • 4
citadela Printskrin: Twitter/tribundergi

Italijanske ekipe Ćitadele i SPAL-a nedavno su odigrale borben remi, neatraktivan, završen bez golova, koji je pred kraj iznedrio moguće najvećeg negativca u svetu fudbala makar ove godine.

Kapiten domaćeg tima Simone Branka je u smiraj utakmice uradio nešto čega će se, ako je normalan, stideti do kraja života. Nije razmišljao, sumrak razuma je prevladao u tom trenutku naboja, mada je bio 94. minut meča - čovek je "mrtav hladan" kopačkom "na kvarno" zgazio protivničkog igrača po glavi dok je ovaj ležao.

Slučajno nije, to je jasno kao dan, očita namera da kramponima povredi igrača protivničke ekipe je postojala i zato je Simone Branka sada na stubu srama, s punim pravom.

Srećom, glavni arbitar je bio blizu mesta "zločina", video je šta je sebi dozvolio da uradi kapiten Ćitadele, te ga je momentalno sankcionisao crvenim kartonom. Moguće da to neće biti i jedina kazna za Branku kojeg tek čeka teža sankcija zbog načina na koji je startovao na rivala.

Pogledajte "prljav" potez fudbalera Ćitadele, svaki dalji komentar je suvišan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    20. oktobar 2022 | 13:55

    Najprljaviji fudbal u Evropi se igra u Italiji, to se zna već decenijama.

  • bl@

    20. oktobar 2022 | 15:25

    Dok se ovakve stvari ne budu rjesavale dozivotnom suspenzijom uvijek ce se naci neki ljigavac za ovakvo i slicno nesportsko djelo. Onaj debil, Pepe, je volio uraditi ovakve stvari dok je bio u Realu.

  • Pp

    20. oktobar 2022 | 13:25

    Pa Italijan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA