≫ 

Paprena kazna za Partizan: Crno-beli bez publike protiv Slovackog jure evropsko proleće, i novčanik prazniji

UEFA nije ostala nema na dešavanja sa susreta protiv Kelna

  • 10
Fudbal Superliga Partizan Napredak Foto: MN Press

Fudbalski klub Partizan kažnjen je od strane UEFA zabranom prisustva publike na utakmici protiv Slovackog u šestom kolu grupne faze Lige konferencija, kao i novčanom kaznom od 50.000 evra.

Razlog su nove incidentne scene na meču protiv Kelna koji je odigran prethodne sedmice, a koji je dva puta prekidan zbog pirotehnike i gustog dima. Sudija Roj Rajnšrajber iz Izraela je posle drugog prekida čak pozvao delegata i naglasio mu da će u slučaju još jednog incidenta momentalno prekinuti meč u trenutku kada su crno-beli vodili.

Srećom, do kraja nije bilo novih situacija zbog kojih bi sudija reagovao, Partizan je dobio meč, ali će, pošto je višestruki prestupnik kada su u pitanju UEFA mečevi, morati da plati novi ceh.

Prethodno je dva puta bio smanjivan kapacitet stadiona zbog sličnih prestupa, a ovoga puta se UEFA odlučila na najdrastičniju meru. Uz to, novčanik crno-belih biće tanji za ozbiljnu sumu novca, što se može shvatiti kao poslednje upozorenje Evropske kuće fudbala da se ponašanje gledalaca konačno dovede u granice normale.

Partizan je trenutno prvi u svojoj grupi sa osam bodova, tri više od Nice sa kojom igra narednog četvrtka u Francuskoj, dok se poslednje nedelje sastaje sa Slovackim iz Uherskog Hradišta iz Češke Republike, gde bi im pobeda garantovala plasman dalje.

Video: Da li je lopta prešla gol-liniju? Igrači Napretka tvrde da jeste: Usporeni snimak razrešio dilemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi D

    20. oktobar 2022 | 18:28

    Država mora,,,, krimose i huligane... da skloni sa, stadiona.... Džabe zarade,,, u evropi.... kada imamo,,,,, ovakve,, majmune "" ""

  • Djole srba

    20. oktobar 2022 | 18:24

    To je sve zasluga onih budala sto se deklarisu kao navijaci.nisi to navijaci,to su budale prve klase

  • Miki

    20. oktobar 2022 | 18:59

    Ja bih jug zatvorio kad se igra Evropa jer ovo nisu navijaci,to su dileri,kriminalci i siledzije...pogledajte koja je to steta,nema 50.000e,nema sigurno jedno 100.000e od karata,tv prenos i sponzori....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA