"VAR odluke ove sezone uglavnom nisu išle na našu stranu, šta je tu je": Trener Napretka žali posle Partizana

Kruševljani su minimalno poraženi od Partizana

  • 0

Fudbaleri Napretka nisu uspeli da naprave iznenađenje na gostovanju u Beogradu u Partizana, pošto su na kraju poraženi minimalnim rezultatom - 1:0 (1:0).

Ipak, trener Kruševljana, Dušan Đorđević istakao je kako nije u potpunosti nezadovoljan prikazanom igrom svog tima. Naprotiv, kaže da njegov tim treba da se okrene narednoj utakmici.

- Utakmica je stvarno bila sadržajna. Partizan je na samom početku izvršio pritisak. Mi smo se uz pomoć golmana Petrića nekako izvukli iz te situacije. Nažalost, primili smo gol, mi smo posle toga pokušavali da se vratimo, u završnici prvog poluvremena mi se činilo da smo došli do neke igre. U nastavku smo u drugom poluvremenu izgledali prilično solidno. Pokušavali smo na sve načine da ugrozimo gol Partizana, nismo uspeli. Nemam stvarno šta da zamerim igračima, momci su pružili maksimum, ozbiljnu igru. Nema vremena ni razloga žalimo, za par dana nam dolazi Vojvodina.

VAR odluke ove sezone uglavnom ne idu na ruku Kruševljana, a tako je bilo i danas.

- Dobro, realan sam uvek, malo nam je bilo potrebno sreće da rano ne primimo gol, danas nas je Petrić uz kvalitet i malo sreće malo izvadio. I te odluke koje su se gledale na VAR-u, nažalost nijedna odluka do sada nije otišla na našu stranu, ali to je tako.

Nije ovo ni maksimum ekipe. Ističe da će posle priprema biti još bolje.

- Pa jesam, bilo je pitanje čini mi se da li je ovo možda maksimum ove ekipe, ja mislim da nije, svestan kako se ekipa oformila, da niko od nas od trenera, pa ni igrači nisu čarobnjaci. Mi smo danas pružili dobro izdanje. To mi neko iskustvo govori, da ekipa koja nije prošla taktičke pripreme, koja je sada već neko vreme zajedno, posle pauze i zimskih priprema može da pruži bolje partije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA