Milojević zadovoljan posle pobede u Novom Sadu: "Bili smo stidljivi u prvom poluvremenu"

Crveno-beli su nastavili pobednički niz

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u Novom sadu sa 2:0 u meču zaostalog 5. kola Superlige Srbije. 

Posle ovog duela i nove pobede, trener fudbalera crveno-belih Miloš Milojević je istakao da

- U prvom poluvremenu smo bili malo "stidljivi". Imali smo problem da kada dođemo u prostore na desnoj strani da tamo nemamo superiornost, pa je Bukari morao da rešava situacije 1 na 1, ili 1 na 2. Imali smo dve dobre prilike u prvom poluvremenu, Bukari i Pešić su mogli da "otvore" meč, ali najbitnije da je igra bila tokom cele utakmice dobra, da smo je kontrolisali... Imali su i oni nekoliko šansi, dobra je to ekipa, dobra tranzicija, koju smo iskontrolisali. Kada smo postigli prvi gol, onda smo bili i superiorni i nadmoćni, mogli smo da postignemo bar još jedan pogodak na kraju. Međutim, zadovljan sam i odnosom igrača, i zalaganjem, kao i podrškom naše publike, rekao je Milojević za TV Arena sport.

Milojević je kna konferenciji za medije dodatno analizirao igru svog tima.

- Utakmica je bila sadržajna, viđeno je dosta dobrih delova igre, tranzicije, poseda i bilo mi je prijatno da budem akter. Dosta efektivnog vremena je viđeno, što bi trebalo da bude tako kada igraju najbolji timovi u ligi. Zadovoljan sam rezultatom i uopšte pristupom mojih igrača.

- Jako su potrebne ovakve utakmice. Ovo je model savremenog fudbala za Evropu. Mnogo je teško da se adaptirate na Evropu kada imate drugačije mečeve, kada se igra sporije, ne želi da se igra efektivno... Možda će neko da ima zamerki i kaže da imam najbolji ekipu u ligi, ali nisam imao uvek ovakvu, pa nisam radio opstrukcije. Ja sam uvek za fudbal i ovako jake utakmice. Kada imate 15 ovakvih u ligi biće nam liga bolja.

Prokomentarisao je za pogodak Aleksandra Pešića.

– Svaki gol me raduje, najbitnije je da smo pobedili, a drago mi je i zbog Pešića. Žalim što Mustafa i Bukari nisu dali gol, imali su dobru utakmicu. Šilja mora da nastavi ovako, uvek sam bio zadovoljan kako je igrao. Golovi dođu kao automatska nagrada za ono što sve radi.

Video: Milojević poručio da su Zvezdi potrebne ovakve utakmice: Ovo je model savremenog fudbala za Evropu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nadam se

    20. oktobar 2022 | 22:41

    da su ovi iz ulan batora gledali utakmicu i da ce da odvedu pesica u mongoliju

  • GP

    20. oktobar 2022 | 22:21

    Vase utakmice se najcesce i resavaju na poluvremenu. Sramota, bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA