≫ 

Piksi nikad nije bio na većim mukama: Joveljić se opet nameće za Katar, ušao u igru i posle minut dao evrogol!

Pa, brilijantan je!

  • 27
Dejan Joveljić, LA Galaksi Printskrin: Twitter / FOXSoccer

Dejan Joveljić je postigao novi gol za svoj El Ej Galaksi, ali to praktično više nije ni vest. Srbin rešeta mreže i ne planira da stane, već je nameračio da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za put u Svetsko prvenstvo. Joveljić je postigao gol za 2:2 u 84. minutu, ali je Galaksi na kraju ipak poražen od gradskog rivala sa 3:2.

Američka liga je stigla do finalne faze, igra se plej-of koji će kasnije odlučiti i šampiona, dok je sada i zvanično da se za titulu neće boriti ekipa El-Ej Galaksija za koju nastupa naš Dejan Joveljić.

Oni su poraženi u utakmici četvrtfinala od gradskog rivala, ekipe El Ej Ef-si, koja je u poslednjim trenucima meča postigla gol za 3:2 i time i obezbedila plasman među četiri najbolje ekipe u SAD. Ono što ipak raduje, makar publiku u Srbiji, jeste odlično izdanje našeg Dejana Joveljića.

Joveljić je meč krenuo sa klupe, ušao je u igru u 84. minutu i samo mu je minut bio potreban da svojoj ekipi donese izjednačenje, i to na neverovatan način. Primio je loptu na nekih 20 metara, napravio je par koraka i prelepim udarcem je pogodio drugi ugao gola i ostavio je čuvara mreže nemoćnog.

Na njegovu žalost, ova radost je trajalo tek osam minuta, sve do 93. minuta kada je gol postigao i Arango za konačnih 3:2 i plasman LA FC u polufinale plej-ofa u MLS-u.

Ipak, posle ovog gola, selektor reprezentacije Srbije je verovatno na još većim mukama koga sve voditi u Katar, s obzirom na to da je i Luka Jović i dalje "rovit", Dejan Joveljić bi mogao da se razmotri kao treće rešenje posle neprikosnovenih Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA