"Čuka je šmekerski klub, igrali su Evropu a nisu odlagali utakmice": Žarko Lazetić priželjkuje zanimljiv derbi

Šef struke ekipe iz Bačke Topole je spreman na "uživanje" u ovom meču

  • 2
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Fudbaleri TSC Bačka Topola će na svom stadionu Arena dočekati Čukarčiki u meču 16. kola Superlige Srbije, a meč je zakazan za subotu 22. oktobar s početkom od 19 časova i 30 minuta. Domaća ekipa smatra da će ovaj meč biti i izuzetno zanimljiv, pošto se radi o ekipama sa vrha tabele.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je rekao da je svestan koliko će predstojeća utakmica biti teška i koliko je Čukarički dobar i nezgodan protivnik. Ipak, istakao da se raduje što igraju na svom stadionu na kome ne treba da se adaptiraju ili da razmišljaju o kvalitetu terena, kao na meču protiv Loznice.

- Čukarički je pokazao da je šmekerski klub. Iako su igrali Evropu i nisu odlagali utakmice, a možda ih je to koštalo. Ipak, ostali su u igri i na mestu gde žele da budu. Imaju jednu utakmicu i tri boda manje od nas, ali mi imamo dobar kontinuitet i u poziciji smo da se sa njima borimo - rekao je Lazetić.

Lazetić je čestitao kolegi suparničke ekipe na visokom presingu i defanzivnoj organizaciji i konstatovao da su protiv Partizana odigrali egal utakmicu koju su izgubili zbog nepažnje.

- Znamo koliko je teško protiv klubova kao što su Zvezda ili Partizan ostati neporažen, pogotovu u gostima, i odigrati tako izjednačenu utakmicu. Imaju dobro izbalansiran tim i pojedince koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Čukarički je dve godine za redom treći na tabeli. Imaju kontinuitet i ozbiljan tim koji se sjajno snalazi u svim fazama igre. Svesni smo koliko će utakmica biti zahtevna, ali prihvatamo izazov i spremni smo. Igramo na svom terenu i treba da uživamo, a to ću reći i igračima - zaključio je Lazetić.

Video: Lazetić pojasnio komentar posle remija sa Partizanom: Možda to tako ne treba da se radi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    21. oktobar 2022 | 13:14

    Odložen je mec sa zvezdom,zvezda tražila,oni prihvatili.. znaci i oni ucestvovali u tome

  • Jon

    21. oktobar 2022 | 11:08

    Odložili su meč sa Vojvodinom ali su ga već odradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA