≫ 

Mesi i Embape kao na igrici: Gol za TV špice, "štikla" Francuza i "lažnjak" Argentinca oduševili svet

Argentinac i Francuz se poigravali

  • 6
lionel mesi Foto: twitter/BigTony_____

Pari Sen Žermen nastavlja da se poigrava sa rivalima u Ligi 1, a u petak uveče, na Korzici, Mesi i družina su potukli Ajačio 3:0 uz nekoliko efektnih i atraktivnih poteza najvećih zvezda gostijućeg tima. Prednjačili su Mesi i Embape koji su iskreirali sva tri gola za Parižane!

Mesi je bio strelac i dvostruki asistent, dok je Embape dva puta pogodio mrežu, a jednom, i te kako, omogućio Argentincu da matira čuvara mreže domaćih.

Bila je to jedna od boljih akcija koje smo videli u poslednje vreme, vrhunska čak i za stanarde ovakvih majstora, kao na igrici. Lopta je išla od jednog do drugog igrača, Mesi je pokrenuo najjači udar sa centralne pozicije, utrčao u kazneni prostor, a Embape, koji je dobio loptu od saigrača, petom proigrao Argentinca.

Filigrantsku akciju Mesije na krjau završio u velikom stilu, driblingom, "lažnjakom" kojim je bacio golmana na zemlju i gotovo se ušetao u gol potom.

Parižani ostaju lideri franuskog prvenstva, pravog rivala tamo odavno nemaju, a pobeda na Korzici donela im je beg na šest bodova napsram drugoplasiranog Lorijena koji ima i meč manje.

Gol razlika "Svetaca" 32:4 dovoljno govori o snazi i dominaciji šampiona i ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA