≫ 

Ikardi bez dozvole kluba otišao po Vandu "da je urazumi i iščupa iz naručja repera", blokiralo ga obezbeđenje

Nastavlja se "telenovela" fudbalera i njegove partnerke u kojoj je sad upetljan i tamošnji reper

  • 2
Mauro Ikardi, Vanda Nara Foto: Instagram.com/wanda_icardi/

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi bez dozvole kluba u kojem igra na pozajmici, Galatasaraja, otputovao je u domovinu kako bi "urazumio" svoju suprugu Vandu Naru, ako su još uvek zajedno što je takođe pitanje - posle njenih ljubavnih scena sa tamošnjim reperom L-Ganteom.

Vanda je pre nedelju dana saopštila da se razvela od Maura, no ostaje pitanje da li je to sve tako kako ona tvrdi, ali u svakom slučaju ono što jeste istinito je njen izlet u Argentinu i prisan odnos sa pomenutim umetnikom.

Fotografije i snimci sa snimanja, na kojem su njih dvoje u ljubavnom zanosu, preplavile su internet, Mauro je, naravno, sve to video, a onda i rešio da ode na lice mesta i da pokuša da reši sve nseuglasice sa dugogodišnjom partnerkom.

Prema navodima kako turskih, tako i argentinskih medija, njegov klub Galatasaraj je izuzetno ljut zbog poteza svog igrača da ode bez odzvole, mada je to Ikardiju u ovom trenutku najmanji problem. Zacrtao je sebi da mora vratiti Naru iz naručja repera, a to ne može drugačije nego da bude oči u oči sa njom.

Međutim, i tu je naišao na problem u vidu obezbeđenja, koje ga je zaustavilo na ulazu u hotel u kom je odsela - pa dalje nije mogao.

Na društvenim mrežama se pojavio i taj snimak.

Ikardi je pre polaska za Argentinu telefonom nazvao Vandu, mediji kažu da nije birao reči u besu, želeo je da joj stavi do znanja da prekine "medijsku farsu" koju je izazvala, a u isto vreme u njemu se prepliću i tuga i bes zbog situacije u kojoj se našao. Ništa konkretno nije mogao da učini na daljinu, pa je ekspresno seo na avion i odleteo za domovinu, a šta se tamo dalje dešava, to će se tek znati narednih dana, ili se neće saznati.

Kada su ovo dvoje u pitanju svakojaki scenariji su mogući - sada i sa reperom kao začinom u ovoj priči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA