≫ 

Može ovo biti šok za Francuze: Varan u suzama napustio teren, upitan je za Mundijal!

Čekaju se vesti, ali prve slike ne deluju nimalo obećavajuće

  • 0
FK  Čelsi - FK Mančester junajted, Raphael Varane Foto: Tanjug/AP

Veliki peh zadesio je defanzivca Mančester junajteda Rafaela Varana u derbiju sa Čelsijem, povredio se i njegov nastup na Mundijalu sada je doveden u pitanje - to govore i suze na njegovom licu po izlasku sa terena.

Francuski reprezentativac je napravio nezgodan pokret na isteku sat vremena borbe u Londonu, nije mogao dalje, pa je uz reči utehe saigrača i trenera Ten Haga, uz teške suze, napustio teren.

Za prve prognoze danas je rano, potvrdio je to i Ten Hag, koji će, kao i selektor Francuza Didije Dešan, da strepi dok ne stignu rezultati i snimak i pregleda bolnog mesta pouzdanog štopera.

Varan je u 60. minutu ustupio mesto Lindelofu.

- Teško je sada reći kakva je situacija, koliko je povreda ozbiljna, odmah posle utakmice. Moramo sačekati 24 sata i onda ćemo videti o čemu se radi - rekao je Ten Hag.

Podsetimo da Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za manje od mesec dana i jasno je da bi odsustvo Varana iz tima "Trikolora", ako je povreda teža, bio ozbiljan udarac za branioce titule u napadu na novu krunu.

Video: Junajted na prodaju: Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA