≫ 

Grme iz Partizana: "Nema svrhe igrati u ovakvim uslovima, za nas nema VAR-a, dok drugi igraju dok ne daju gol"

Crno-beli su ekspresno reagovali posle drame protiv Ivanjičana

FK Partizan Foto: Arena Sport Premium 1

Fudbaleri Partizana odigrali su šokantan remi protiv Javora (3:3) u Humskoj i to nakon što je Luka Gojković u 87. minutu utakmice postigao izjednačujući gol za Ivanjičane, tako im donevši veliko slavlje protiv jednog od večitih rivala.

Ipak, u crno-belom taboru daleko su od zadovoljnih, a prstom upiru ka glavnom sudiji ovog susreta, Andriji Stojanoviću i VAR sobi u kojoj su se nalazili Miloš Milanović i Marko Đuričić, koji su presudili da nakon jednog obaranja Vujačića u nadoknadi vremena ne bude dosuđen kazneni udarac.

Video: Partizan se žali na ovaj detalj sa kraja meča: Da li je VAR ispravno postupio ne dosudivši penal?

Oni su se oglasili saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

Imamo u nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodano na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja.

FK Partizan traži zvanično kominikaciju iz VAR sobe i glavnog sudije na koje imamo pravo - navodi se u saopštenju crno-belih.

Video: Ovim golom je Javor šokirao Partizan i uzeo bod u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    23. oktobar 2022 | 21:39

    Ja pomislio da "grme" zbog toga sto nije sviran penal za Javor zbog cistog faula nad Gigicem pre gola Nathka. Jesu li prikazali i tu situaciju ?

  • Gile

    23. oktobar 2022 | 22:03

    Sitni grobarcici zaboravili kako je Rikardo u Nisu u prvom kolu dao gol iz penala u 97 minutu za konacnih 3:3..... e misevi u rupuuuuuu....

  • Filip

    23. oktobar 2022 | 21:55

    Kod 0:1 cist penal za javor nije sviran...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA