≫ 

Partizan udario na predsednika Sudijske komisije: Na mrežama postavili sliku Filipovića u Zvezdinom dresu

Ne zaustavljaju se u Humskoj posle bure i meča sa Javorom

  • 35
Dejan Filipović, FK Partizan Foto: Nikola Tomić, FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali su šokantan remi sa Javorom (3:3) na domaćem terenu u Humskoj i to nakon što su vodili sa dva gola prednosti, a potom primili pogodak u 87. minutu za konačan rezultat.

Crno-beli su se gotovo odmah po završetku utakmice oglasili saopštenjem u kojem su se zapitali zbog čega VAR nije reagovao pri padu Igora Vujačića u nadoknadi vremena, kao i zbog čega je dosuđen penal za domaće pri rezultatu 3:1.

Istovremeno su zatražili i celokupnu komunikaciju između glavnog sudije i VAR sobe na koju, kako tvrde, imaju pravo. A onda su udarili još jače, postavivši još jednu spornu fotografiju na društvene mreže.

Na njoj se nalazi predsednik sudijske komisije iz mlađih dana, Dejan Filipović, kako je sa prijateljima krenuo na jedan od mečeva Zvezde obučen u dres crveno-belih. Imao je Partizan i posebnu poruku na sve to.

- Ako se pitate zašto VAR danas nije radio?! - napisali su iz FK Partizan.

Video: Partizan se žali na ovaj detalj sa kraja meča: Da li je VAR ispravno postupio ne dosudivši penal?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Čvorović

    23. oktobar 2022 | 22:59

    VAR je radio i potvrdio da nije bilo elemenata za penal. Ne sudi VAR nego sudija. Šta ne razumete? A što se slika tiče, nemojte da ispadate smešni - u Srbiji 90% ljudi navija za Partizan ili Zvezdu i gotovo svi imaju barem jednu fotografiju na kojoj nose šal, dres, zastavu, navijaju na utakmici... Ako krenemo da pokazujemo slike, jedini prihvatljivi kandidat za predsednika Sudijske komisije biće baba Stojanka iz Dojkinci kod Pirota.

  • Raso

    23. oktobar 2022 | 22:49

    E pa momci moji, ako niste u stanju kuci da dobijete Javor bar sa dva razlike onda nemojte nista da pricate. Za ono bi u Engleskoj dobili i crveni karton za simuliranje. Niste prigovarali kada su vam svirani penali za svaki dodir a utakmice se igrale i po 109 minuta....prisjetite se malo. U principu, mi bi trebali kmecati za vama a ne vi za vama.

  • ERO

    23. oktobar 2022 | 22:44

    Kako vas samo nije sramota bre vise.. pa koliko ste vi penala imali u 95, 96 minutu? Radnicki Nis, Mladost... koliko je puta Izraelac namestao loptu na belu tacku? Definitivno ste najveci sljam sporta u Srbiji, da je sudjenje bilo pravedno Javor bi vas dobio danas , jer njima nije dosudjen penal ako cemo posteno, posle toga ste iz kontre dali gol za preokret... najogavniji klub u Srbiji , samo kmecite , placete, kukate a na -7 ste, titulu ste u julu jos izgubili. Cutite i pokrijte se usima i borite za to drugo mesto bar jer i ono vam je na klimavim nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA