≫ 

Velika tuča Torcide i konobara: U Drnišu odjekivala vriska, letele kamenice, sve stalo na nekoliko minuta!

Pod istragom je bilo sedmoro (od 20 do 32 godine), sumnjiče ih za oštećenje tuđe stvari, pretnje i pokušaj nanošenja teških povreda

  • 4
Torcida Split Printscreen/Facebook/Torcida Split 1950

Šibenska policija objavila je detalje sukoba koji je počeo u petak poslepodne, a nastavio se sledeće jutro - akteri su bili navijači Hajduka iz Splita i osoblje lokala u Drništu. Na snimci koju smo dobili vidi se žestoka tuča ispred ugostiteljskog objekta, prenosi 24 sata.hr.

Na videu skupina mladića priča ispred ugostiteljskog objekta. Situacija brzo izmiče kontroli. Na snimci se vidi kako najmanje jedan napadač ima palicu i zamahuje. Uskoro iz automobila stiže još mladića dok se u isto vreme druga skupina povlači u zgradu. Šibenska policija potvrdila je incident.

Pod istragom je bilo sedmoro (od 20 do 32 godine), sumnjiče ih za oštećenje tuđe stvari, pretnje i pokušaj nanošenja teških povreda.

Kako navode iz policije, sve je počelo u petak poslepodne kad su petorica pirotehnikom oštetila fasadu ugostiteljskog objekta u vlasništvu 58-godišnjaka. Sukob se nastavio sledeće jutro kad su 21-godišnjak i 27-godišnjak metalnom palicom napali i lakše povredili 19-godišnjaka i 32-godišnjaka nakon čega petorica osumnjičenih starosti od 20 do 32 godine odlaze do ugostiteljskog objekta i palicama napadaju 21-godišnjaka, 27-godišnjaka te 21-godišnjakinju koje su lakše povređeni.

Snimak možete pogldati ovde.

Video: Pogledajte kako slave navijači Boke Juniors u Argentini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    24. oktobar 2022 | 14:51

    Само не пишете да су власници и особље кафића Срби Ма то није важно имате ви бригу зс ваш украјински народ

  • Kratko

    24. oktobar 2022 | 14:53

    Uf sto me potreslo Hrvati se tuku uf uf lele nasa deca se utepashe Samo tako hrvoje udrii

  • Fredy

    24. oktobar 2022 | 15:21

    Nista novo za divlji zapad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA