Novosađani dobili derbi davljenika: Marušić u 93. minutu naneo novu bol Radniku koji još nema pobedu

Surduličani ostaju zakucani za dno tabele

  • 1
fudbaleri mladost gata Foto: youtube/Prva liga Srbije

Fudbaleri Mladosti GAT su u veoma interesantnom derbiju začelja uspeli da dođu do jako važna tri boda u borbi za opstanak protiv poslednjeplasirane ekipe Radnika iz Surdulice - 2:1 (0:1).

Moglo je da bude daleko drugačije. Surduličani su u meč ušli bez pobede u dosadašnjem delu sezone i upravo protiv Mladosti u Novom Sadu tražili su svoj prvenac koji bi ih približio ostatku čete. Međutim, pošto se to nije dogodilo, deluje sve realnije da će Radnik biti glavni kandidat za ispadanje iz prvog ranga.

Poveo je gostujući tim preko Rustemovića u 26. minutu, a samo devet minuta kasnije imao je idealnu priliku da iz penala dođe do kapitalnih 0:2. Međutim, Danoski je promašio kazneni udarac, a kazna je stigla odmah na otvaranju drugog poluvremena.

Tada je u 48. minutu Dimitrov poravnao rezultat, da bi Marušić doneo veliku radost Novosađanima u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena, kompletiravši veliki preokret.

Stanje na tabeli sada je tako da Mladost GAT ostaje pretposlednja sa 13 bodova, ali je sada sustigla Javor koji ima isto toliko poena, ali sa boljom gol-razlikom. Radnik je zakucan za poslednje mesto sa pet poena.

Standings provided by Sofascore

Video: Ovo je sporni snimak na koji se Partizan poziva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    24. oktobar 2022 | 22:29

    Ruku na srce Radnik je previše godina bio superligaš po političkoj liniji... sada kada bude ispao, nikada više se neće vratiti u elitu, a kada mag Tončev digne ruke / a brzo će/ eto novog srpskoligaša ili zonaša što je u svojoj istoriji i najviše bio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA