≫ 

Stanković upisao prvu pobedu u ligi sa Sampdorijom: "Spasio" ga nesuđeni napadač Zvezde s promašenim penalom

Kakav meč na dnu tabele u Seriji A

  • 5
Dejan Stanković Foto: Printscreen/Arenasport

Može konačno da odahne Sampdorije, fudbaleri iz Đenove su upisali prvu pobedu u ovoj sezoni Serije A, pošto su u derbiju začelja bili bolji od Kremonezea sa 1:0, čime je i Dejan Stanković upisao svoju prvu pobedu u prvenstvu na novom poslu.

Stanković je stigao da "gasi požar" u ovoj ekipi, ali nije baš najbolje počeo. Remizirao je protiv Bolonje, pretrpeo je poraz od Rome, ali je u Kupu posle penala izbacio Askoli, dok je došlo vreme za prvu pobedu, onu kojom je "fenjer" predao Kremonezeu.

Imao je i sreće Dejan Stanković sa svojom ekipom, pošto bi verovatno sve bilo drugačije da je Siril Desers postigao gol u 7. minutu, kada je bio neprecizan sa bele tačke. Inače, Desers je fudbaler koji se letos najviše pominjao kao potencijalni napadač crveno-belih, gde bi ga trenirao upravo Dejan Stanković.

Belgijanac nije bio precizan, utakmica je nastavljena, da bi konačno bila rešena u 78. minutu, kada je Kouli postigao gol na asistenciju Gabijadinija i time postavio konačnih 1:0.

src="https://www.sofascore.com/tournament/33/42415/standings/tables/embed" frameborder="0" scrolling="no" style="height:717px!important">

Standings provided by Sofascore

Video: Delije skandiraju Stankoviću na startu meča: Pokazuju koliko cene legendu i bivšeg trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA