≫ 

Vojvodina se oporavila posle poraza od Zvezde: Lale "srušile" Napredak u Kruševcu za nova tri boda

Malbašić je bio dvostruki strelac

  • 0
FK Vojvodina Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine upisali su novi vredan trijumf u Superligi Srbije savladavši Napredak na gostovanju u Kruševcu na zatvaranju 16. kola - 0:2 (0:1).

Glavni protagonista bio je Filip Malbašić, koji je postigao oba pogotka za Lale, prvo u 18. minutu, a potom i u 61. minutu utakmice.

Napredak je imao veliku šansu da prethodno dođe do poravnanja, ali je Matić u 22. minutu promašio jedanaesterac posle čega je sve krenulo nizbrdo za Kruševljane.

Oni su na kraju meč završili sa igračem manje. U 82. minutu, sudija Lazar Lukić odlučio se da Đekoviću pokaže direktan crveni karton i put u svlačionicu.

Vojvodina se tako na pravi način vratila posle poraza od Zvezde u prošlom kolu. Sada ima 26 bodova na šestom mestu na tabeli, dok Napredak ostaje u donjem delu tabele sa 17 bodova na 10. poziciji.

U narednom kolu, Vojvodina igra lokalni derbi sa Mladošću GAT na "Karađorđu", dok Napredak dolazi u Beograd gde će se sastati sa Voždovcem.

Standings provided by Sofascore

Video: Firmaši vređaju suprugu Milana Borjana: Opet su porodice na meti na srpskim terenima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA