ZVER SE VRATILA: Haland nastavlja golgetersku seriju protiv "svojih" - može li da postane najbolji strelac LŠ?

Ovog utorka nas čeka nova "tura" Lige šampiona, a u glavnoj ulozi je Erling Haland

  • 11
erling haland Foto: Tanjug/Ap

Za neke napadače su tri nedelje bez gola možda i "normalne", ali takav učinak Erlinga Halanda je zabrinuo mnoge na Ostrvu.

Protiv Kopenhagena je ostao na klupi, utakmica sa Arsenalom bila je odložena, a jedino je Liverpul uspeo da mu "odoli". Ipak, vratio se Haland u svoj ritam i to na kakav način - sa dva pogotka protiv Brajtona.

Mnogi su konstatovali da se "zver" probudila, a večeras ima priliku da kotu od 17 golova u sezoni podigne još više i to protiv "svojih".

Borusija Dortmund dočekuje Mančester siti u okviru Lige šampiona i biće to sjajna prilika da Nemci još jednom vide šta su ispustili!

Haland je u sjajnoj formi, a ujedno i glavni kandidat za najboljeg strelca u Ligi šampiona. Sportska kladionica Meridian je već objavila ponudu za ovu igru, a kvota na mladog Norvežanina je 1.85.

Kako da je iskoristite? Tako što ćete se, za početak, registrovati na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzeti bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda odigrati tiket, nadamo se - dobitan!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS!

Sudeći po formi i proceni bukmejkera, Mančester siti je favorit iako ne igra na svom stadionu, pa je kvota na pobedu "Građana" 1.65.

Naravno, to nije jedini meč koji ćemo gledati večeras, evo još nekoliko kvalitetnih parova i sjajnih tipova:

Benfika - Juventus, kec 2.00

Seltik - Šahtjor, kec 1.90

Dinamo - Milan, dvojka 1.85

PSŽ - Makabi Haifa, kec 1.10

Lajpcig - Real Madrid, dvojka 2.50

Dakle, ponuda je široka, na vama je da je ispratite na meridianbet.rs i izaberete svoje favorite!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

NOVO U MERIDIANU: KO PRE GOLU - NJEGOVI BONUSI! Osim standardne ponude, Meridian donosi novu promociju; pogodi najveću kvotu na tiketu koji sadrži samo igru "daje prvi gol" na meču i osvoji sjajne bonuse, čak i kada je tiket nedobitan!

Saznaj detalje OVDE i priključi se novoj igri!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA