≫ 

"Kad-tad će se stati na kraj uništiteljima srpskog fudbala": Kapiten Radničkog iz Niša poslao oštru poruku

Nije zadovoljan dešavanjima sa meča protiv Zvezde

Aleksandar Pejović Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša doživeli su težak poraz od Crvene zvezde u završnim trenucima utakmice (1:2), a posle susreta pojedini članovi domaćeg tima istakli su nezadovoljstvo dužinom trajanja nadoknade vremena tokom kojeg su crveno-beli postigli pobednički gol.

Kapiten Reala sa Nišave, Aleksandar Pejović imao je oštru poruku posle dešavanja sa najvećeg niškog stadiona u razgovoru za Sportski žurnal.

- Kažnjeni smo, ništa drugo. Brutalno i drastično! Nagrada koju smo zaslužili pretvorena je u kaznu. Umesto da izuzetno borbenu igru, visokomotivisanu i sadržajnu, bez obzira što je pred nama bila jaka Zvezda, krunišemo više nego zasluženim bodom doživeli smo nešto što ne mogu da definišem. Nije to samo nepravda već klasična otimačina i to pred očima Srbije! I da se razumemo, neću o Zvezdi ništa drugo da kažem osim da poštujemo naš najbolji klub, da respektujemo igrače, trenere i navijače.

Zapitao se zbog čega drugi klubovi imaju nepovlašćen status.

- Pitam se samo, zašto? Zar Vojvodina, Čukarički, niški i kragujevački Radnički, Novi Pazar, Voždovac, Radnik, Napredak i svi drugi ne igramo fudbal?! Zar smo mi neka slučajna grupacija, zar smo mi ljudi neke druge kategorije ili treće vrste i nižeg reda?!

Ističe da jednog dana mora doći kraj urušavanju srpskog fudbala.

- Naš narod kaže: sila Boga ne moli. Svesni smo toga, ali trebalo bi znati i što se malo pominje da ni Bog silu ne voli. Kad-tad će se stati na rep onima koji uništavaju ne samo šampionat već i srpski fudbal. Ubeđen sam, doći će i taj dan - zaključio je Pejović.

Video: Radnički iz Niša sa penala u 89. minutu se spasio poraza na Banovom brdu: Čukarički ostao bez pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    25. oktobar 2022 | 19:00

    O čemu tu pričaš momče...jel utakmica produžena 4 minuta /mada je trebalo više/...jel u prvom minutu nadoknade vaš igrač bez razloga glavom udara Milunovića...Var provera, isključenje i izlazak vašeg igrača traje 3 i nešto minuta...kada na tome dodamo produženih 4 to je tačno 97 i nešto minuta...zvezda dala gol u 96 minutu i 10 sekundi... ŠTA TU NIJE JASNO VELIKI KAPITENU...

  • Ciganin 1976

    25. oktobar 2022 | 19:02

    ZASLUZENIM bodom ??? Sine, odgledaj utakmicu PONOVO, na miru i onda idi u svlačionicu i digni SPOMENIK svom golmanu Rosicu jer da nije bilo njega bilo bi 7+ na meču LAGANO !!! Šta neandrtalci bez trunke OBRAZA sebi dozvoljavaju, Bože, Bože...🙄🙈😡👊

  • Geras

    25. oktobar 2022 | 20:42

    Cela utakmica regularna.. Kapiram boli poraz... Ali moraš se nositi sa tim ili nemoj igrati fudbal... Čuvaj ovce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA