≫ 

Vlahogol na delu: Dušan pogodio u Portugaliji, saigrač mu ukrao gol u tužnoj noći Juventusa

Ovo je bilo potrebno torinskom gigantu

  • 7

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović strelac je izjednačujućeg gola Juventusa protiv Benfike u petom kolu grupne faze Lige šampiona (1:1), ali je njegova ekipa na kraju poražena sa 4:3.

Dušan je u 23. minutu zatresao mrežu, a nakon višeminutnog VAR-a, sudija je pokazao na centar i tako potvrdio novi pogodak Srbina.

Centaršut je stigao iz levog kornera, skočio je Danilo i preglavao loptu na drugu stativu gde je Vlahović takođe glavom reagovao, pogodio Vlahodimosa, ali mu se lopta ponovo odbila na nogu, tako da je stiglo poravnanje. Ipak, Moise Kean je bespotrebno na gol crti prikucao i na sajtu UEFA piše da ga je upravo on dao.

Pre toga, i Benfika je glavom stigla do vođstva u 17. minutu kada je centrirao Fernandez, a Silva na prvoj stativi poslao neodbranjiv udarac za Ščesnog.

Ipak, nakon toga je portugalski predstavnik još dva puta zatresao mrežu i vratio torinski tim na totalno crnilo koje vlada već mesecima, jer je doživljen poraz od 4:3.

Video: A ovo nije bio penal? Iz Partizana grme, poslali sporne snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA