≫ 

Partizan krenuo u Nicu sa 23 fudbalera: Petrić bez Andradea i Filipovića na Francuze

Crno-beli će pokušati da već sutra zakucaju na vrata evropskog proleća

  • 9

Prva "meč lopta", vredna evropskog proleća biće na dohvat ruke fudbalerima Partizana u petom kolu Lige konferencije, u kome crno-beli sutra od 18.45 časova gostuju Nici. Trener Gordan Petrić je shodno tome odredio 23 fudbalera, koji će konkurisati za pomenutu utakmicu u Francuskoj, koja ni ovoga puta neće proći bez kadrovskih problema, jer je tim iz Humske minulih dana ostao bez pomoći dva prvotimca.

Prvo se pred utakmicu sa Javorom u Humskoj povredio Patrik Andrade, usled čega je Petrić morao da menja izbor igrača i odloži odluke o odmaranju nosilaca igre, a potom se usred meča sa Ivanjičanima na povredu požalio i desni bek Aleksandar Filipović.

Defanzivac je udarac dobio još u prvom poluvremenu, ali je izgurao do pauze kada ga je zamenio Marko Živković, ali je odlukom medicinskog tima i definitno otpao sa spiska putnika za Francusku.

Tako su put Nice krenula ukupno 23 fudbalera, odnosno 20 igrača i tri čuvara mreže na koje će Petrić računati u odmeravanju snaga sa istoimenim timom.

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač

Odbrana: Marko Živković, Igor Vujačić, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović

Vezni red: Hamidu Traore, Ljubomir Fejsa, Kristijan Belić, Danilo Pantić, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Nemanja Jović, Fuseni Dijabate, Kvinsi Menig, Bibars Natho

Napad: Rikardo Gomeš. Andrija Pavlović i Samed Baždar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fudbalski Klub Partizan

    26. oktobar 2022 | 11:17

    Sutra da obezbedimo prolaz dalje u narednu fazu, jer u Srbiju pored mafije nemoze da se igra normalan fudbal, al docice i tome kraj pa cemo da vidimo gde cete da budete mafijate u Srbiju, al to vam je dozvoljeno jer vlast vas stiti i daje vam tolike budzete brisu vam dugove, sluge ste svih rezima to mi znamo koji vas pamtimo od rodjenja pa sve do sada. FK Partizan da reaguje kod Uefe da sa bandi stane na put, jer ono u Nisu je klasicno mafijanje klub iz rupe igra ironican fudbal, al sudije ih dizu iz pepela kao i uvek sto je bilo svi znamo fantomski gol iz auta, svi znamo fantomski gol boacija kad je Stojke odlicno odbranio al sudije spasile hrvate.

  • 32 zagorska

    26. oktobar 2022 | 11:19

    Ljuljaj Javoreeee

  • Mire

    26. oktobar 2022 | 17:04

    Srećno momci ! 0:2 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA