JOŠ 6 DANA: Ukrcajte se na Mozzartov let za Katar uz pomoć najvećih kvota na svetu

Promo koeficijenti na Liverpul i Porto

  • 1
Mozzart Foto: Mozzart

Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" blizu je kraja. Ostalo je još samo šest mesta u Mozzartovom avionu za Katar, kojim će najbolji kladilac dana otići da direktno posmatra meč Brazil - Srbija na Mundijalu.

Pomoć za kladioce da dođu do najveće kvote su promo koeficijenti. Danas je u žiži Liga šampiona, odakle su bukmejkeri Mozzarta izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Liverpul i Porto.

AJAKS - LIVERPUL (SREDA, 21.00), DVOJKA 2,05

Ajaks je izgubio tri utakmice zaredom u Grupi A Lige šampiona, što mu je ostavilo veoma male šanse da napreduje u osminu finala. U prvoj utakmici protiv današnjeg protivnika Kopljanici nisu mogli da izdrže i izgubili su 2:1. U Erediviziji je Ajaks lider sa 28 bodova iz 11 kola. Liverpul je loše startovao u Premijer ligi, gde je zabeležio samo po četiri pobede i remija, što mu je donelo tek osmu poziciju. U poslednjoj utakmici Redsi su poraženi od fenjeraša Notingem Foresta (0:1). Što se tiče evropske elite, Liverpul ima devet bodova i zauzima drugo mesto na tabeli, šest više od Ajaksa i dovoljan mu je i remi da potvrdi prolaz u nokaut fazu.

Odbrojavanje je počelo, još 6 dana je ostalo do kraja nagradne igre Mozzarta. Pogodi najveću dnevnu kvotu i osvoji let iz snova za Katar, gledaj meč Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu.

KLUB BRIŽ - PORTO (SREDA, 18.45), DVOJKA 2,35

Klub Briž je postao jedna od glavnih senzacija grupne faze Lige šampiona ove sezone. Belgijski prvak je posle četiri kola prošao u osminu finala. Pri tome, crno-plavi još mogu da se bore za prvo mesto, jer drugoplasirani Porto ima četiri boda manje. Klub Briž još nije izgubio na turniru i nije primio gol. Porto je poražen u prva dva kola grupne faze Lige šampiona, ne uspevši da uzme ni bod u obračunima sa Atletikom (1:2) i Klub Brižom (0:4). Međutim, posle fijaska u duelu sa Belgijancima Zmajevi su u naredna dva kola osvojili šest bodova, i sada zauzimaju drugo mesto u grupi. Istovremeno, Atletiko ima samo dva boda zaostatka, a Leverkuzen tri.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA