≫ 

Umalo opšta tuča, promašeni penal i poništen gol: Haos u sudijskoj nadoknadi u LŠ, Totenhem i Atletiko tuguju

Pregledom VAR-a, dosuđen je penal Atletiku i poništen gol Totenhemu

  • 0
FK Atletiko Madrid Foto:Tanjug/AP

Kompletirano je 5. kolo grupne faze Lige šampiona, a zanimljivo veče upotpunile su neverovatne završnice na mečevima Atletiko Madrida i Bajer Leverkuzena, kao i u duelu Totenhema i Sportinga. 

Naime, Madriđani su imali priliku da pobedom nad nemačkim timom ostanu u igri za plasman među prva dva tima. Posle regularnog dela bilo je 2:2, ipak, u u poslednjim momentima sudijske nadoknade usleido je korner. I golman Jan Oblak došao je pred gol Leverkuzena kako bi pokušao da pomogne svom timu i eventualno postigne gol, a, na iznenađenje mnogih, usledilo je igranje rukom, VAR provera i penal za tim Dijega Simeonea.

VAR proveri prethodila je velika gužva, a dva tima su bila na ivici opšte tuče. Kada se sve primirilo, sudija je pokazao na belu tačku. Pobeda je Madriđanima na dohvat ruke, ali je Karasko promašio penal i stavio tačku na ovaj meč.

Bilo je burno i u duelu Totenhema i Sportinga. Domaći fudbaleri imali su 1:1, a u sudijskoj nadoknadi Hari Kejn je pogodio ua opštu radost na stadionu. Slično kao i u duelu Atletika i Bajera, VAR je odlučio da se ovaj gol poništi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA