≫ 

"Da li mislite da Haland dobija seksističke komentare kad se skine?": Prelepa Hrvatica poslala snažnu poruku

Fudbalerka Grashopersa Ana Maria Marković nije srećna što igračice dobijaju pažnju muškaraca iz pogrešnih razloga

  • 6
Ana Maria Marković Printskrin: Instagram/anamxrkovic, Profimedia/Cropix/Matija Djanjesic

Karijera Ane Marije Marković (22) mogla bi uskoro da dobije zaokret pošto je švajcarskim medijima otkrila da bi volela da nastavi sa igranjem u Engleskoj.

Za Anu kažu da je, a tu su i fotografije da potkrepe utisak, najlepša fudbalerka sveta, nerbojeno puta je samo zbog svoje atraktivne pojave završavala na naslovnicama medija, što joj, kako je posle toga rekla, nije prijalo. Čak i ne voli da je zovu najseksi fudbalerka sveta. O svemu tome voli da priča.

Ana Maria želi da se o njoj piše i priča samo zbog fudbala i onime čime se bavi, pa evo lepog povoda i za to. Za portal "20.minuten" je rekla da je i dalje privržena svom Grashopersu ali da bi jednog dana, ne precizirajući kad, volela da se oproba na višem nivou fudbala.

- Još uvek nisam spremna da idem preko jer sam zahvalna Graashopersu na prilici koju mi je dao i osećam se vrlo ugodno ovde - kaže lepa Ana Marija.

Iskoristila je priliku da ponovo skrene pažnju na dva vizira javnosti o fudbalerima i fudbalerkama. Dok jedne, kaže, gledaju isključivo kroz ono što pokazuju na terenu, druge, žene, gledaju samo kroz njihovu fizičku pojavu.

- Ono što je najveća razlika između žena i muškaraca je, na primer, kada se ja pojavim na Instagramu u bikiniju i kada se Erling Haland pojavi samo u šortsu na Instagramu. Da li mislite da Erlingu stižu seksističke poruke?

Nastavila je na tu temu:

- Mi žene smo solidarne u borbi jedne za drugu, ali ono što je potrebno i što želim da i muškarci to rade za nas. Muškarci stalno pričaju kao su oni "čestiti i časni" i zaista bi onda bilo lepo i časno sa njihove strane da stanu uz nas kada dobijamo takve komentare.

Video: Hrvatsku bombu proglašavaju za najlepšu fudbalerku sveta: I u dresu i u kupaćem izgleda brutalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    27. oktobar 2022 | 17:18

    Istaknes zadnjicu u prvi plan,slikas se ispred crkve oskudno odevena i ocekujes lepe komentare???!!!Nikada ni bi ni jednu devojku uvredio i nikada nisam sta god da je razlog,ali nemoj da pametujes kada kacis polu gole slike na drustvene mreze.VAZNOOOOOO I PROCITAJTE OVO DEVOJKE:muskarcima je mnogo vise seksi kada je devojka pristojno obucena,kada malo pokrije,sakrije nego sve na izvolte!

  • Ivo

    27. oktobar 2022 | 17:07

    Marš u kuhinju Anamaria!! 😂 😂

  • Miki Rubiroza

    27. oktobar 2022 | 19:48

    Sunce moje kockasto,sva si mi ti naivna....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA