≫ 

I Napoli "odbio" Ronalda: "Ne planiramo nikakva pojačanja"

Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do kraja sezone

  • 2
Kristijano Ronaldo FK Mančester junajted Foto: Tanjug/AP

Direktor Napolija Kristijano Ðuntoli izjavio je da italijanski klub ne želi da u zimskom prelaznom roku angažuje fudbalera Mančester junajteda i portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda, prenose italijanski mediji.

Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do kraja sezone, ali bi mogao da napusti klub sa "Old traforda" već u januaru naredne godine. On je izgubio mesto u startnoj postavi "crvenih đavola", a posvađao se sa menadžerom Junajteda Erikom ten Hagom pošto je pre nedelju dana odbio da uđe u igru na meču sa Totenhemom u Premijer ligi.

Ten Haga je zbog toga odstranio iz tima Ronalda, koji je propustio meč sa Čelsijem u engleskom prvenstvu, ali će konkurisati za večerašnji duel sa Šerifom u Ligi Evrope.

Engleski mediji su preneli da bi portugalski fudbaler mogao da nastavi karijeru u Italiji, pošto bi klub iz Napulja mogao da ispuni njegove finansijske zahteve i želju za nastupom u Ligi šampiona.

- Da li Ronaldo dolazi u januaru? Ne, mi nećemo angažovati nijednog igrača u januaru. Nije ništa potrebno da menjamo u ovom timu. Ide nam super i ne planiramo nikakva pojačanja - rekao je Ðuntoli.

Napoli je trenutno prvoplasirani tim Serije A sa 29 bodova iz 11 utakmica. Klub iz Napulja je već obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA