≫ 

Haos na drugom susretu Partizanove grupe: Meč Slovacko- Keln kasnio 75 minuta, na kraju se igra sutra!

Zbog toga je susret Slovacko - Keln bio prvobitno pomeren za 30 minuta, pa za 75, a na kraju je i otkazan

  • 0
FK Slovacko, Uherske Hradište Foto: Twitter / TenSpejbl, Printscreen

Delikatna odluka je pred gruzinskim sudijom Gjorgijem Kruašvilijem, koji treba da vodi drugi okršaj u Partizanovoj grupi između češke ekipe Slovackog i nemačkog Kelna. On je naime odložen za barem 30 minuta zbog guste magle. Nakon toga je arbitar dodatno pomerio meč za 20.00 časova.

Zaista sablasne scene vladaju u Uherskom Hradištu, gde treba da se odigra ova utakmica, a vidljivost je smanjena na minimum. Gledaoci su uredno došli na stadion, ali pitanje je da li će uopšte uživati u fudbalu.

Za ovo je, naravno, zaslužan anticiklon koji se već danima nalazi nad Centralnom Evropom, zbog čega se neretko po kotlinama magla zadrži tokom većeg dela dana. Takav je slučaj, nažalost, vidljiv večeras u Češkoj.

Čekaju se dalja uputstva, konsultacije sa delegatom i fudbalerima, pre nego što bude doneta konačna odluka oko odigravanja utakmice. Problematično je i to što je veliki broj nemačkih navijača doputovao u mali grad na istoku Češke i pitanje je gde bi svi oni odseli ukoliko se duel eventualno pomeri za sutrašnji dan.

Meč je taman i počeo u 20.00 časova, igralo se šest minuta, a onda je Gruzin odmah ponovo odlučio da ga prekine zbog nemogućih uslova. Doneta je odluka da se on odigra sutra od 13.00 časova.

Susret bi mnogo uticao na dalji razvoj u Partizanovoj grupi u slučaju da Nica dobije crno-bele. Naravno, Beograđanima bi najviše odgovaralo da u Češkoj bude nerešeno.

Video: Ovo je sporni snimak na koji se Partizan poziva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA